Evenement

Eindejaarsafsluiting: Smart Home & Ai (artificiële intelligentie)

Smart-Media-nazomer-jaar20023
07-12-2023
10:00 - 18:00

Beste leden van de Smart Living Society,

Wij verheugen ons om jullie uit te nodigen voor een buitengewoon inspirerende bijeenkomst, gewijd aan het thema dat ons allemaal fascineert: “De Invloed van AI op Smart Home – Anticiperen als Bedrijf”.

Slimme technologieën hebben onze huizen getransformeerd en onze levens verrijkt, en nu staan we aan de vooravond van een opwindend nieuw tijdperk. Kunstmatige intelligentie (AI) is een krachtige drijvende kracht achter de evolutie van Smart Home-oplossingen, en we kunnen niet wachten om samen te verkennen hoe dit onze toekomst zal vormgeven.

Tijdens deze bijeenkomst hebben we de eer om de internationaal erkende topspreker Jim Stolze te verwelkomen. Met zijn diepgaande ervaring en expertise op het gebied van AI en Smart Home zal Jim ons meenemen op een boeiende reis. Hij zal ons inzicht geven in de nieuwste ontwikkelingen, mogelijke toekomstige scenario’s en vooral hoe bedrijven zich kunnen voorbereiden en anticiperen op deze revolutionaire veranderingen.

Of je nu vertegenwoordiger bent van een gevestigd bedrijf dat al actief is binnen de Smart Home-sector, of een ondernemer die nieuwsgierig is naar de kansen die AI te bieden heeft, deze bijeenkomst zal een waardevol platform zijn om te leren, te delen en samen te groeien.

Dus markeer de datum in je agenda donderdag 7 december. De locatie en het exacte programma volgen spoedig. Mis deze unieke kans niet om jezelf te laten inspireren door de innovatieve ideeën van Jim Stolze en om te netwerken met gelijkgestemde professionals binnen de Smart Living-community.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een toekomst te creëren waarin AI en Smart Home elkaar versterken en ons dagelijks leven naar nieuwe hoogten tillen.

Locatie: Roamler Amsterdam.

Aankomende evenementen

IBC2024

13-09-2024 @ 10:00 , more

04-02-2025 @ 09:00 , more

IFA 2024

06-09-2024 @ 09:00 , more

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.