Evenement

De Nakivo Business Lunch in Haarlem

19-03-2024
10:00 - 14:00

Real Solutions is de officiële distributeur voor de Benelux van Nakivo-oplossingen.  Nakivo-back-up, replicatie en herstelsoftware, is het beste alternatief voor back-up & recovery software, ideaal voor VMware en tevens bieden zij een uitstekende monitoring tool.

Vanuit Real Solutions wordt Nakivo aangeboden via b2b-resellers, IT specialisten en MSP’s. NAKIVO Inc. is sinds 2012 bezig met het ontwikkelen van software voor back-up, replicatie, bescherming en siteherstel voor het MKB en de zakelijke markt. De door het bedrijf ontwikkelde oplossing, NAKIVO Backup & Replication, wordt door meer dan 14.000 bedrijven over de hele wereld gebruikt om hun kritieke gegevens in gevirtualiseerde en hybride omgevingen te beschermen. Real Solutions ondersteunt haar resellers bij het maken van de juiste keuze uit de vele mogelijkheden met Nakivo-software.

Nakivo en Real Solutions nodigen je graag uit voor een zakelijk en nuttig evenement:  De Nakivo Business Lunch in Haarlem.

Tijdens deze lunch krijg je de kans om kennis te maken met de kracht van NAKIVO Backup & Replication en de voordelen van hun partnerprogramma te ontdekken voor jouw bedrijf.

 

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.