Evenement

Cybersec Europe – de grootste cybersecurity-beurs van Benelux

 

Op 11 en 12 mei 2022 wordt Brussels Expo omgetoverd tot het hart van de Europese cybersecurity. De eerste editie van Cybersec Europe, de grootste Europese beurs over IT-beveiliging in de Benelux, verwelkomt meer dan 100 exposanten en verwacht tijdens de tweedaagse zo’n 5.000 bezoekers. De laatste jaren heeft cybersecurity een belangrijke plek ingenomen op de agenda’s van bedrijfsbestuurders en politici. Cybersec Europe wil hen ondersteunen bij het opzetten van een sterke securitystrategie op macro-niveau.

Cybersecurity Europe is een hybride beurs en brengt Europese experts, beleidsmakers, ontwikkelaars en besluitvormers, verantwoordelijk voor de continuïteit en veiligheid van kritieke processen en gegevens, zowel live als digitaal samen. Tijdens Cybersec Europe komen diverse security-thema’s aan bod, waaronder digitale transformatie en automatisering, security awareness, cybersecurity-innovatie, machine learning en AI, IoT, 5G en cloudstrategieën.

Strategie nodig op macroniveau
“Meer dan ooit is duidelijk dat IT-security geen kwestie is van de juiste tools om je eigen bedrijf te beveiligen, maar dat er een uitgebreide strategie op macro-niveau nodig is”, zegt Bram van den Braak, woordvoerder van Cybersec Europe. “Kijk maar naar de internationale dreiging online sinds de oorlog in Oekraïne. Wanneer bijvoorbeeld een grote nutsmaatschappij wordt aangevallen, kan potentieel een hele Europese regio niet meer functioneren. Op Cybersec Europe brengen we alle onderdelen van het geheel samen, zodat onze bezoekers zelf de puzzel kunnen leggen en een uitgekiende cyberbeveiligingsstrategie uitbouwen.”

Grote ambities en een uitgebreid programma
Cybersec Europe is de go-to-hub als het gaat om cybersecurity. De cijfers zijn alvast indrukwekkend. De beurs verwacht zo’n 5.000 bezoekers en biedt ruimte aan meer dan 100 exposanten. Per dag vinden er 84 sessies plaats, waaronder start-up pitch-momenten op het futurelab, cyberhub-sessies met debatten en presentaties, exposantensessies, keynotes en live demo’s.

Toonaangevende experts geven hun visie, waaronder:

Cybersec Europe is ontstaan uit de beurs Infosecurity België. Waar voorgaande beurs vooral de focus legde op cybersecurity oplossingen, belicht Cybersec Europe vooral het strategische aspect van IT-beveiliging.

Gratis registratie
Inschrijven voor Cybersec Europe via www.cyberseceurope.com. Na de registratie koppelt een speciale matchmaking tool bezoekers, experts en standhouders met dezelfde interesses of functies aan elkaar. Zo kunnen zij binnen deze community van tevoren al chattend kennismaken en een persoonlijke afspraak vastleggen op de beurs.

Cybersec Europe is woensdag 11 en donderdag 12 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur in de Brussel Expo. Organisator is de Jaarbeurs Utrecht.

Aankomende evenementen

IBC2024

13-09-2024 @ 10:00 , more

04-02-2025 @ 09:00 , more

IFA 2024

06-09-2024 @ 09:00 , more

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.