Evenement

CES Unveiled

CES
13-10-2022
09:00 - 17:00

De inschrijvingen voor CES Unveiled Amsterdam op donderdag 13 oktober aanstaande zijn vandaag geopend.

CES Unveiled richt zich op Tech for a Better Tomorrow en je zult zien en ervaren hoe tech de grootste wereldwijde uitdagingen aanpakt.

Het CES-onderzoeksteam presenteert tijdens het evenement haar bevindingen over de belangrijkste trends die technologie en innovatie van vandaag en morgen vormgeven.

Verder krijg je een voorproefje van de innovaties die op CES 2023 zullen worden gelanceerd met technologieën die gericht zijn op menselijke veiligheid, duurzaamheid, digitale gezondheid, de metaverse, elektrische voertuigen/vervoer en mobiliteit, smart home, remote work tech, start-ups en meer.

Je kunt top visionairs en tech-ondernemers ontmoeten en horen hoe technologie dringende wereldwijde problemen kan aanpakken zoals voedselonzekerheid, klimaatverandering en toegang tot gezondheidszorg.

CES Unveiled

De CES Unveiled-evenementen brengen innovatieve technologiebedrijven, de belangrijkste pers, industrie-analisten, wereldwijde inkopers en belangrijke tech-influencers samen om nieuwe producten en trends te tonen in de aanloop naar CES.

 

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.