Snom herstart campagne: tot vijf keer hogere cash rebates

Snom, gerenommeerde fabrikant van IP-telefoons voor de zakelijke markt en industrie, ondersteunt zijn resellers tijdens de zomermaanden met een exclusief extraatje. Met tot wel 5 keer hogere bonussen en een uitgebreider productportfolio, wil de VoIP pionier zijn partners helpen om verliezen van de afgelopen periode te compenseren.

“We bevinden ons momenteel allemaal in een ongekende situatie die voor ons en onze partners een economische uitdaging vormt. Onze channel is ontzettend belangrijk en wij wilden graag ondersteuning bieden. Samen met onze partners zijn wij in gesprek gegaan om te kijken waarin wij als fabrikant ondersteuning kunnen bieden. Naast het huurmodel, dat bijzonder goed wordt ontvangen in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, heeft dit geleid tot een verdere verhoging van de rebates.” aldus Gernot Sagl, CEO van Snom Technology GmbH. “Wij zijn van mening dat vooral nu samenwerking en een verbondenheidsgevoel ons allemaal ten goede komen.”

Keiharde euro’s

Met keiharde euro’s voor elk verkocht apparaat biedt deze campagne, zeker nu, wanneer veel sectoren een omzetdaling tot wel 70% zien, een gelegenheid om samen sterker uit de crisis te komen. De speciale aanbieding loopt van juli tot eind september 2020 en geldt voor Nederland en België. Gedurende deze periode kunnen partners met een Silver en Gold status profiteren van rebates die tot vijf keer hoger zijn en van de uitbreiding van het productportfolio. Van DECT-handset en basisstations, de elegante apparaten van de D3XX-serie en de smart D7XX-serie waarvan sommige zijn uitgerust met een proximity sensor, partners krijgen een speciale korting voor elk verkocht apparaat. Veel “bang for your buck”, letterlijk- want Snom biedt geen waardecoupons, maar bankoverschrijvingen aan.

Resellers die nog niet deelnemen, kunnen zich te allen tijde inschrijven in het Partnerprogramma van Snom. “Sinds de lancering van ons partnerprogramma begin 2018 hebben zich alleen al in de eerste 18 maanden meer dan 3.000 partners aangesloten – en we hebben er nu ruim 4.000”, voegt Sagl eraan toe. “We willen deze goede relaties blijven cultiveren met speciale acties zoals onze herstartcampagne – en onze partners een steuntje in de rug geven om deze crisis te boven te komen. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje – of we nu fabrikant, resellers of eindklant zijn.”

 

Snom richt zich nadrukkelijk op het begrijpen van de wensen en behoeften van zijn klanten en partners, om deze vervolgens toe te passen op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen.

De IP-bureau-, vergader- en draadloze DECT-telefoons van Snom zijn uitgerust met een breed scala aan functies en beschikken over hoogwaardige audiokwaliteit. Het portfolio bevat ook modellen die speciaal zijn ontworpen voor bijzonder veeleisende omgevingen, zoals de gezondheidszorg, de productie of desksharing.

Sinds 2016 maakt Snom deel uit van de VTech Group, ’s werelds grootste fabrikant van draadloze telefoons.

Bezoek voor meer informatie onze website www.snom.com

Mobiele versie afsluiten