HPE breidt reikwijdte Greenlake verder uit

HPE-greenlake

De distributeurs Also, Arrow Electronics, Ingram Micro, Synnex en Tech Data bieden HPE Green Lake voortaan rechtstreeks aanbieden in hun cloud-marketplaces. Volgens HPE maken al meer dan honderdduizend partners gebruik van de HPE Green Lake service om de clouddienst aan hun klanten beschikbaar te stellen. Voordeel is dat het volledige offerte-, bestel- en factureringproces eenvoudig geregeld is met voorgeconfigureerde producten.

Voor klanten die de voorkeur geven aan een colocatiemodel bedient HPE Green Lake zich van partnerships met datacenterspecialisten CyrusOne en Equinix. HPE breidt het netwerk van colocatie en serviceproviders snel uit en kondigde onlangs ook al partnerships aan met Interxion, Wavenet en Beyond.pl.

Commercieel gezien lijkt de HPE Green Lake Cloud Services-divisie een schot in de roos te zijn. De afdeling heeft inmiddels een totale contractwaarde van 4,5 miljard dollar (3,8 miljard euro). In het eerste kwartaal van 2021 groeide de ARR (Annualized Revenue Run Rate) met 27 procent ten opzichte van vorig jaar en orders via partners groeiden in het eerste kwartaal van 2021 met 116 procent.

www.hpe.com

Mobiele versie afsluiten