Zoom lanceert Zoom Apps en Zoom Events

Zoom heeft Zoom Apps en Zoom Events nu ook beschikbaar gemaakt. Met Zoom Apps kunnen apps van derden worden geïntegreerd in vergaderingen en desktop clients zonder te hoeven wisselen van apps. Zoom Events is dit voorjaar aangekondigd en is nu beschikbaar zodat organisaties nu evenementen kunnen beheren en hosten. De aankondigingen maken Zoom naar eigen zeggen een ‘alles-in-één-platform’ voor interactieve virtuele evenementen.

Met Zoom Apps verhoogt de productiviteit van medewerkers omdat zich kunnen blijven concentreren op hun werk door favoriete apps direct te integreren in de Zoom-omgeving. Ze hoeven dus niet meer te schakelen tussen apps. Hiermee breidt Zoom Apps het aanbod uit van de Zoom App Marketplace, waar inmiddels meer dan 1.500 reguliere koppelingen met derden te vinden zijn. Op dit moment van lancering zijn er ruim 50 Zoom Apps beschikbaar voor zowel enterprises als consumenten. Meer apps zijn nog in ontwikkeling en zijn binnenkort beschikbaar.

Zoom Events

Met Zoom Events kunnen grote en kleine bedrijven nu dus evenementen beheren en hosten. Het biedt features zoals event-hubs, speciale ruimten voor bedrijfsevenementen, personaliseerbare registratie-opties en netwerkmogelijkheden via lobby’s met chatfunctie. Ook is rapportage mogelijk rond registratie, opkomst en ticketverkoop van events.

Zoom organiseert dit jaar zijn jaarlijkse gebruikersevenementen Zoomtopia en Zoom Academy ook op Zoom Events.

Bron: Zoom

Mobiele versie afsluiten