Zoom kondigt Zoom Events Conference aan

Nieuwe functies in Zoom Events maken het mogelijk om (meerdaagse) conferenties via Zoom Events te organiseren

Conferenties met meerdere sessies

ZoomZoom kondigt de uitbreiding van Zoom Events aan met conferenties: Zoom Events Conference. Hierdoor is het voor iedereen met een Zoom Events-licentie mogelijk om conferenties met meerdere sessies te organiseren. Zo krijgen hosts onder meer ondersteuning voor meerdaagse evenementen en evenementen met meerdere gelijktijdige sessies. Streaming van sessies in de event-lobby, verbeterde functies voor sponsoren en netwerkmogelijkheden. Tijdens Zoomtopia 2021 werd de eigen Zoom Events-oplossing al ingezet voor de meer dan 33.000 deelnemers van over de hele wereld.

Waar het gebruik van meerdere platforms voor evenementenorganisaties een uitdaging kan zijn, beschikken organisatoren nu over krachtigere features om indrukwekkende virtuele ervaringen neer te zetten, grote evenementen te beheren en deelnemers beter dan ooit te betrekken. Daarnaast geven de nieuwe functies organisatoren betere communicatie- en meetmogelijkheden.

Nieuwe functies Zoom Events

In Nederland is Zoom Events beschikbaar voor het hosten van zowel gratis als betaalde evenementen. Voor meer informatie over het hosten van een conferentie lees het blog ‘New! Host Conferences Using Zoom Events’ op de website van Zoom.

Mobiele versie afsluiten