Zoom certificering voor Snom

D7xx-serie is Zoom Phone gecertificeerde hardware

snom_zoomphoneMaximale interoperabiliteit met de meest gebruikte UC-platformen : dit is altijd al een van de pijlers van het marktsucces van Snom Technology geweest. Snom kondigt vandaag aan dat haar volledige IP-telefoonserie D7xx Zoom-gecertificeerd is. Daarmee legt het bedrijf opnieuw de nadruk op het aanpassingsvermogen van zijn telefoons aan de behoeften van degenen die op kantoor, op afstand of hybride werken.

Het hardware-certificeringsprogramma van Zoom creëert een breed ecosysteem van producten die gecertificeerd zijn voor gebruik met Zoom-diensten, waardoor klanten betrouwbare oplossingen en een betere communicatie-ervaring krijgen”, zegt Jeff Fox, Strategic Alliances Marketing Lead bij Zoom. “De telefoons van Snom uit de D7xx-serie worden veel gevraagd door onze klanten en vormen daarom een belangrijke aanvulling op de apparaten die al zijn gecertificeerd in het kader van ons hardwarecertificeringsprogramma.”

De status van Zoom-hardwarepartner opent de deuren tot Snoms grote netwerk van integrators en hun klanten en stelt hen in staat om de toekomstgerichte VoIP-producten van Snom in hun oplossingen te integreren. De Snom D7xx is nu beschikbaar voor een nog breder publiek via Zooms toonaangevende zakelijke gemeenschap, “aldus Chris Trittin, directeur Senior Sales bij Snom Americas.

Concreet betekent de certificering voor gebruikers dat ze vanaf nu rechtstreeks toegang hebben tot de UC-functies van Zoom Phone via Snom-telefoons. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gesprekken over te nemen, door te sturen, te blokkeren, te parkeren en te delegeren. Ook voicemail, groepsgesprekken, aanwezigheidsstatus en de integratie van CRM- of contactcenteroplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Gernot Sagl, CEO van Snom Technology: “We zijn erg blij dat we met onze producten ook de organisaties kunnen bedienen die al voor Zoom Phone hebben gekozen of van plan zijn dat in de toekomst te doen. Deze eerste certificering van een van onze series breidt het toepassingsgebied van de technologisch geavanceerde IP-oplossingen van Snom uit tot een bredere gebruikersbasis en biedt klanten en leveranciers van Zoom Phone meer flexibiliteit.”

Mobiele versie afsluiten