APC by Schneider reikt partnerawards uit

apc

APC by Schneider reikte gisteren in zeven verschillende categorieën een award uit. X-ICT, T&S Klimaattechniek, Buyitdirect, Fourtop ICT, ARP Nederland en Ingram Micro waren de winnaars van de derde editie van een APC Partner Award.

Het APC Partnerprogramma kent diverse typen partners en uiteenlopende specialisaties waarmee ze zich onderscheiden in de markt. Dit jaar kwam er een nieuwe categorie bij: Digital & Services Partner of the Year. Deze nieuwe categorie sluit aan bij de sterke ontwikkeling van digitalisering door de inzet van bijvoorbeeld IoT, Big Data en AI. “Deze ontwikkeling is in 2020 zelfs versneld. Met deze nieuwe award erkennen wij partners die aanhaken bij deze trend en hun klanten diensten aanbieden die hen ondersteunen bij deze digitale transformatie,” aldus Sebastian Born, VP Secure Power bij Schneider Electric.

Vanwege de onveranderde situatie rond de Covid-pandemie vond het event ook dit jaar virtueel plaats. “We zijn er trots op dat we ook dit jaar weer een virtuele editie hebben kunnen opzetten. Het is voor ons erg belangrijk om de inspanningen van onze partners te erkennen. Deze award-uitreiking is een van de manieren om ze te bedanken voor hun inspanningen”, aldus Born.

www.apc.com

Mobiele versie afsluiten