Yourtelecom overgenomen door IT-specialist Techone

IT-specialist Techone maakt bekend dat het Yourtelecom uit Veenendaal heeft overgenomen. Yourtelecom levert telecomoplossingen voor het mkb en is in 1998 opgericht door Evert-Jan Teunissen. Het bedrijf biedt VoIP-oplossingen van verschillende partijen en is daarnaast aanbieder van internetoplossingen.

“Na jaren met veel plezier het mkb te hebben voorzien van onder andere VoIP-oplossingen, is het nu tijd voor het bedrijf om een stap vooruit te zetten”, zegt Teunissen. “Dankzij de samenwerking met andere bedrijven van Techone, kan Yourtelecom groeien. De samenwerking brengt de klanten van Yourtelecom een landelijke dekking en toegang tot een nog breder portfolio aan diensten. Ik laat mijn bedrijf in goede handen achter.”

Meer overnames

Coert Coomans, directeur van Techone, vult aan: “Wij heten de klanten van Yourtelecom welkom bij Techone. Yourtelecom streeft ernaar om altijd de beste oplossing te adviseren en denkt met de klant mee. Wij zien ernaar uit om dit voort te zetten.” Coomans vervolgt: “Daarnaast sluit deze overname ook perfect aan bij onze ambitie om een leidende onderneming te worden op het gebied van IT-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Wij kijken verder naar bijkomende overnames later dit jaar om onze positie op de markt nog verder te versterken.”

Bron: Techone

Mobiele versie afsluiten