Y_O_T – reflectie op 2021 en vooruitblik op 2022

Y_O_T_teamWe komen er niet onderuit; ook 2021 stond vol in het teken van COVID-19. Een hausse aan opdrachten & aanbestedingen is wederom uitgesteld en de materiaal tekorten hebben ons uiteindelijk ook weten te vinden. Hier lang bij stil blijven staan heeft geen zin. Het raakt ons namelijk nog steeds allemaal.

Gelukkig is de geboorte van Y_O_T in 2021 een onderwerp waar ons hart sneller van gaat kloppen. Sterker nog, het geeft ons een warm gevoel. Wat begon als een lichtpuntje in het duister, is het nu het baken geworden in de OEM/half- fabricatenwereld.

 

We begonnen 2021 met de ‘afsplitsing’ van Aces Direct. Doel: Een label opzetten waarmee onze visie op een juiste manier tot uiting komt. Met vele interne en externe sessies zijn we tot een samensmelting gekomen in onze gedachtes en heeft geresulteerd in een overzichtelijk merkidentiteitsdocument. Dankzij een krachtige visie en een sterk OEM partnerlandschap hebben wij recht van spreken en kan men niet (meer) om ons heen.

Om de wereld kennis te laten maken met iets nieuws, heb je goede ideeën nodig. Je doet inspiratie via diverse bronnen en elke keer weer schaaf je het iets bij. Dankzij COVID-19 zijn we nog digitaler gaan werken.  Dat zie je terug in bijvoorbeeld LinkedIn en Spotify. 1 van de goede ideeën was namelijk het opzetten van de OEM Podcast. We willen een community bouwen met gelijkgestemde waarmee men onbevreesd informatie kan uitwisselen zonder een commerciële inslag. Daarin is Y_O_T de bruggenbouwer; het verlengstuk zijn van onze partner(s).

Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met Business-, referentiecases en Whitepapers. Vanuit onze tak van sport maken wij vaak deel uit van oplossing die men overal indirect terugziet, lees vitale infrastructuur. Dit maakt het gelijk erg lastig om te laten zien wat wij doen. Veel projecten die wij opleveren zijn heel gaaf en complex. Alleen mogen wij dit echter niet aan de wereld kenbaar maken vanwege zwaarwegende restricties. Echter toont het wel aan dat Y_O_T weet om te gaan met dergelijke projecten.

Het team bestaat uit 3, waarbij wij een vierde (HP Champ) snel gaan verwelkomen. Vanuit daar willen we dit jaar nog de 5de en 6de YOT’er in het team introduceren. Allen met als doel de focus te leggen daar waar het hoort met ieder zijn of haar specialisme. Vanuit daar gaan wij ons verbreden en verder verdiepen in deze uitdagende markt. Dit betekent dat wij ons op 5 gebieden gaan focussen waarin wij ons al thuis voelen en goede aanknopingspunten hebben. Dit zijn te weten:

Kortom, wij hebben er echt heel veel zin om de weg verder te bewandelen waarin in wij 2021 zijn gestart en te kijken welke mijlpalen wij onderweg gaan vieren.

Mobiele versie afsluiten