Xiaomi lanceert drie high-performance smartphones: de Mi 10T-serie

Een expressie van kracht en creativiteit, indrukwekkende camera’s, een krachtige processor en een batterij die lang meegaat

Xiaomi introduceert een trio van smartphones dat de creativiteit van gebruikers kracht bij zal zetten als nooit tevoren. Het vlaggenschip Mi 10T Pro tilt creëren en ontdekken naar een nieuw niveau. De Mi 10T en de Mi 10T Lite leveren eersteklas ervaringen voor iedereen en bieden een indrukwekkende gebruikerservaring. 

De Mi10T Pro komt met OIS en 8K-video-ondersteuning. De Mi 10T biedt een indrukwekkende 64 MP-hoofdcamera. Zowel de Mi 10T Pro als de Mi 10T bieden een drievoudige camera setup met een 13MP-ultrabreedhoeklens en 5MP-macrocamera. Daarnaast hebben de toestellen een 20MP-camera aan de voorkant. De Mi 10T Pro en Mi 10T komen met nieuwe en dynamische fotografie software functies. Van ‘Moving crowd’ – dat focust op een stilstaand object terwijl de bewegende omgeving wordt vervaagd – tot ‘Star Trails’. De modus ‘Photo Clones’ legt je vier keer vast in éénenkele foto. De quadcamera van de Mi 10T Lite beschikt over een scherpe 64MP-hoofdcamera, 8MP-ultrabreedhoekcamera, 2MP-macrocamera en 2MP-dieptesensor voor een helder beeld. 

De Mi 10T Pro en Mi 10T bieden ook nieuwe videofuncties. ‘Video Clones’ legt je twee keer vast in een video, terwijl Dual Video tegelijkertijd kan opnemen via de camera aan de voor- en achterkant van het device. Daarnaast laat ‘Time-lapse Selfie Video’ gebruikers een fast-forward effect creëren voor bijvoorbeeld vlogs. 

AdaptiveSync TrueColor-display

De Mi 10T Pro en Mi 10T beschikken over platte displays, met een 144Hz-ververssnelheid om op te starten. AdaptiveSync-display van Xiaomi past zich automatisch aan, aan de beeldsnelheid van de content, om hoog stroomverbruik tegen te gaan. En met Motion Estimation, Motion Compensation-technologie (MEMC) voegen de devices meer frames toe om video’s vloeiender te maken, voor een betere kijkervaring. De Mi 10T Lite beschikt over een ververssnelheid van 120Hz.

Met een P3-kleurengamma en TrueColor, biedt het display een breed bereik en heldere kleuren. ‘Reading Mode 3.0’ simuleert een papiertextuur om ogen te beschermen, terwijl ‘Sunlight Display 3.0’ buitenshuis het contrast automatisch verbetert en kleurverzadiging aanpast.

Qualcomm Snapdragon 865

Door de Qualcomm Snapdragon 865, bieden de Mi 10T Pro en Mi 10T stroomefficiëntie, prestaties en een 5G-verbinding. Samen met UFS3.1 en LPDDR5, zijn de devices uitgerust met toonaangevende smartphone-ROM en -RAM. De Mi 10T Lite komt met de Qualcomm Snapdragon 750G-chipset. Met de  5G-processor biedt de Mi 10T Lite 5G voor iedereen.

5.000mAh (typ)-batterij

De Mi 10T Pro en Mi 10T beschikken over een van Xiaomi’s grootste batterijen: een 5.000mAh (typ). Met ingebouwde technologie voor het optimaliseren van het batterijvermogen, geven de smartphones meer kracht voor een langerebatterijduur. De MMT-technologie (Middle MiddleTab) en een snel en uniek ontworpen 33W-oplaadproces, is de batterij snel opgeladen. De Mi 10T Lite heeft een 4.820 mAh (typ)-batterij en 33W-mogelijkheden.

Mi 10T Pro zal beschikbaar zijn met twee varianten, 8GB+128GB en 8GB+256GB, in CosmicBlack, Lunar Silver en Aurora Blue.

Mobiele versie afsluiten