Xelion lanceert Xelion 8 bij partnerevent

Xelion heeft Xelion 8 gelanceerd tijdens de 10e editie van het jaarlijkse partnerevent. Directeur Micha Cohen sprak in detail over de uitbreidingen op het UC-platform en de voordelen voor partners.

 

micha-partner-Xelion-8Bij het jubileum op 10 september in InnStyle in Maarssen waren honderden partners en vijf leveranciers aanwezig waarmee Xelion werkt: Epos, Lydis, Jabra, Poly en Snom.

“Xelion 8 is echt een milestone”, zei Cohen trots. “Het platform gaat het makkelijker maken voor onszelf en voor partners. Dat is ons thema van de komende tijd: gemak.”

Gemak

Xelion 8 heeft belangrijke toevoegingen, zoals de nieuwe Parkmanager en Order Configurator die zorgen voor gemak. Partners kunnen de infrastructuur, apparatuur en gebruikers van klanten nu makkelijker en sneller activeren, provisionen en beheren. De tools zijn in oktober beschikbaar voor alle partners.

“Automatisering moet dienend zijn aan partners”, vindt Cohen. “Xelion 8 zorgt voor minder fouten, snellere doorlooptijden van orders, snellere uitrol van nieuwe features en meer mogelijkheden voor upsell van applicaties uit de store. Zo kunnen ze met de nieuwe Parkmanager nu veel gemakkelijker infrastructuur en tenants activeren en beheren zonder uitgebreide admin-kennis. Dat willen partners. En gemak is daarbij de sleutel.”

 

(Dit artikel verscheen eerder in ITchannelPRO magazine nummer 3)

Mobiele versie afsluiten