Xelion komt met nieuwe Ordering Tool

Cloudtelefonieprovider Xelion UK lanceert een nieuwe Ordering Tool met een ‘provisioning wizard’ op zijn partnerportaal. Daarmee kunnen partners in het kanaal snel nieuwe klanten toevoegen aan het door Xelion gehoste telefonieplatform.

De nieuwe Ordering Tool is ook beschikbaar als plug-in die partners gebruiken op hun eigen sites, zodat hun resellers of directe klanten de provisioningwizard kunnen gebruiken.

Partnerportaal

Xelion is naar eigen zeggen gericht op het kanaal met een partnerbeleid, waarbij belangenconflicten worden vermeden. Het partnerportaal van Xelion bevat ook marketingmateriaal, inclusief documentatie en afbeeldingen voor gebruik in offertes, contracten, online en sociale media. Alle Xelion-partners kunnen de door Xelion gehoste telefoniedienst gratis gebruiken voor hun eigen interne communicatie. Hierdoor raken partners vertrouwd met de eigenschappen en functies van de service.

Snel en eenvoudig

“We willen dat onze partners zo snel en eenvoudig nieuwe klanten aan boord kunnen krijgen”, zegt Managing Director Dave Reynolds van Xelion. “We hebben al een Integration Market Place die partners voorziet van ‘voorverpakte’ integratie voor het Xelion-platform met een groot aantal toonaangevende UC-applicaties, zodat partners geen tijd en geld besteden aan het programmeren van interfaces tussen Xelion en de backoffice-apps van klanten. Ons doel is om het voor partners zo gemakkelijk mogelijk te maken om de door Xelion gehoste dienst te verkopen en in te zetten.”

Bron: Xelion

Mobiele versie afsluiten