WNCS BV en Zebra Technologies overeenkomst distributie van Workforce Connect

WNCS BV, Nederlands distributeur van portofoons, mobilofoons en andere mobiele communicatieapparatuur, voegt het Workforce Connect-platform van Zebra toe aan haar Push to Talk over Cellular-portfolio (PoC).

WNCS_400 Met de samenwerking geeft, deze kenmerkende mobiele communicatietechnologie, groepscommunicatie een uitgebreide, nieuwe dimensie aan de traditionele portofonie en mobilofonie systemen en mobiele telefoon netwerken.

Zebra Technologies is een innovator in de frontlinie van het bedrijfsleven met oplossingen en partners die een speerpunt van innovatie vormen.

 

Bedrijfskritische mobiele communicatie

WNCS BV is al geruime tijd actief op het gebied van professionele, bedrijfskritische mobiele communicatie en heeft met deze overeenkomst met Zebra haar marktpositie in de Benelux versterkt. WNCS BV is onderdeel van Ravelin groep van bedrijven en werkt samen met een aantal, elkaar aanvullende,  werkmaatschappijen op het gebied van professionele mobiele communicatie oplossingen. Dit maakt de Ravelin groep van bedrijven de ideale combinatie voor het aanbieden van mobiele netwerken, van ontwerp tot implementatie en after sales service. De organisatie heeft een uitgebreid reseller netwerk in de Benelux en loopt voorop in haar vakgebied.

Zebra’s Workforce aanvulling

“Zebra’s Workforce Connect Push-to-Talk (PTT) is een uitstekende aanvulling op ons bestaande product- en serviceaanbod. Hierdoor kan ons resellerkanaal zich nog uitgebreider profileren,” zegt Luciën de Groot van WNCS. “Met Zebra Technologies werken we samen met een wereldwijde leverancier die alle kennis in huis heeft op het gebied van scannen, printen, tracking en communicatie oplossingen. Het communicatieplatform van Zebra verbreedt ons bestaande portfolio. Dat varieert van smalbandige Land Mobiele Radio netwerken tot en met breedband multifunctionele platformen.”

WNCS expertise en reputatie

“Zebra Technologies is verheugd met deze samenwerking op een sterk ontwikkelde mobiele communicatiemarkt in de Benelux,” zegt Alex Fryer, Intelligent Solutions Product Manager, EMEA, Zebra Technologies. “Dit is een geweldige kans om de technische expertise en reputatie van de WNCS te combineren met Zebra’s Workforce Connect PTT-aanbod en breder portfolio.”

Mobiele versie afsluiten