Wholesale breedband diensten Nextpertise beschikbaar op glasvezel DELTA Netwerk

Afgelopen jaar zijn Nextpertise, de onafhankelijke provider voor het resellerkanaal, en DELTA Netwerk een samenwerking aangegaan waardoor zij nu diensten over het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk kunnen leveren aan derden. DELTA Netwerk was de enige leverancier die nog ontbrak in het aanbod van Nextpertise. Dankzij deze samenwerking kunnen partners van Nextpertise nu directe internetverbindingen van alle grote netwerkleveranciers en diverse lokale initiatieven aanbieden bij hun klant.

“We leveren internet via verschillende netwerkleveranciers. Van diverse lokale initiatieven tot aan de grote netwerkleveranciers als KPN Wholesale, Eurofiber, Glaspoort, Odido, Ziggo en nu dus ook DELTA Netwerk. Als één van de weinige internetproviders hebben wij een volledig geautomatiseerde koppeling gebouwd, direct tegen de API-leverstraat van DELTA Fiber. Als partner ben je zelf volledig in control via onze self-service-portal of de API en heb je altijd volledige inzage in alle technische details van de afgenomen breedbandverbindingen. Daarnaast zie je direct wat er leverbaar is op locatie en kun je realtime de actuele status van orders volgen. Achter de schermen hebben wij hard gewerkt aan deze functies. Van ontwikkeling tot aan testen. Ik ben trots dat dit nu volledig operationeel en beschikbaar is voor onze partners.” aldus Ivo Vastert, CTO bij Nextpertise.

Via de postcodecheck kunnen partners van Nextpertise in één oogopslag zien welke beschikbare producten er zijn op een adres. Patrick van der Valk, CEO bij Nextpertise: “We beschikken over directe koppelingen met alle breedbandnetwerken in Nederland, waardoor wij op iedere locatie een verbinding kunnen leveren tegen een competitieve prijs. Als partner van Nextpertise ben je zelfstandig en heb je zelf vrijheid in de keuze welke netwerkleverancier je aanbiedt bij de klant. Uiteraard helpen wij bij het maken van de juiste keuzes, maar de partner beheert zelf de klantcontracten en stuurt zelf zijn eigen facturen.” Wij leveren deze diensten enkel via het partnerkanaal waardoor wij niet concurreren met onze partners.

 

Mobiele versie afsluiten