whitesky.cloud zoekt een tiental Kubernauten

die mee de launch willen meemaken en deze dienst willen testen.

whitesky.cloud, de Belgisch-Nederlandse cloudprovider, stelt zijn nieuwe managed Kubernetes-dienst open voor een tiental gebruikers om de eerste gebruikservaring te testen.

whitesky cloud zoekt KubernautenAls Kubernaut krijgen zij de kans om hun nieuwste technologie te ervaren en de voordelen van deze managed cloud- en Kubernetes-diensten te ontdekken.

Met de lancering van hun managed Kubernetes-dienst willen zij bedrijven de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig hun containers en microservices te beheren.

Met hun managed Kubernetes-dienst bieden zij een oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een snellere deployment en grotere schaalbaarheid. whitesky.cloud’s Kubernetes-dienst stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op het ontwikkelen van innovatieve toepassingen en tegelijkertijd te profiteren van de flexibiliteit en snelheid van whitesky.coud’s cloud-omgeving.

Schrijf je nu in op https://whitesky.cloud/managed-kubernetes/ en wordt een echte Kubernaut!

 

 

whitesky.cloud organiseert eind maart in Nederland en eind april in Belgie een event over nieuwe vendor technologies. Deze bijeenkomsten zijn 100% gericht op MSP’s. Meer nieuws hierover volgt uiteraard op ITchannelPRO.

 

Mobiele versie afsluiten