Whitesky.cloud breidt aanbod uit met on premises cloud en containerspaces

Het Belgisch-Nederlandse whitesky.cloud, dat klanten de mogelijkheid biedt een cloud onder hun eigen naam op te zetten, start nu ook met on premises diensten.

Klanten die kiezen voor de on prem clouddiensten van whitesky.cloud investeren in de hardware maar hoeven zich verder niet te bekommeren om de aankoop, het beheer of onderhoud.

S3S GIG.techIn samenwerking met hardware partner S3S ontzorgt whitesky.cloud de klant door zowel de aankoop van de hardware als het opzetten van de cloud op zich te nemen. Het bedrijf kan verder ook helpen bij het afhandelen van contracten van de co-locatie of connectiviteit. Op die manier behoudt de klant het full ownership over zijn data, maar geniet hij ook van de volledige ontzorging die hoort bij publieke cloud.

Verder voegt whitesky.cloud ook containerspaces toe aan zijn aanbod. In die categorie is Rancher + RKE1 + RKE2 het eerste product. De gebruiker kan simpelweg in het partner portal aan de slag met de Rancher Management Cluster. Die is volledig geconfigureerd met RKE1 en RKE2 om kubernetes te kunnen inzetten in eender welke cloudspace met cluster autoscaler, loadbalancers en CSI drivers. Je kan dus onmiddellijk aan de slag om applicaties te ontvangen.

‘Wij geloven heel sterk in dit verhaal, zeker in combinatie met het nieuwe on prem aanbod van whitesky.cloud’, zegt Geert Audenaert, CTO bij whitesky.cloud. ‘We werken ondertussen ook hard aan whitesky.cloud satellite, om zo een managed Kubernetes verhaal te kunnen aanbieden van public cloud tot on premises en bleeding edge infrastructuur.’

Ontdek je graag meer over de whitesky.cloud oplossing? Ga op 7 en 8 december langs bij whitesky.cloud tijdens Cloud Expo in Expo Houten, aan stand C034. Bestel je gratis toegangsticket.

 

Mobiele versie afsluiten