Westcon inspireert resellers

Contact met de resellers is belangrijk voor Westcon. Daarom organiseert het verschillende bijeenkomsten, zoals het tweejaarlijkse Westcon Inspiratie evenement. De 2020 editie daarvan zal een virtueel evenement zijn, live uitgezonden van de Jaarbeurs Utrecht. Alle Westcon relaties zijn welkom de livestream van deze editie op donderdag 25 september 2020 van 10:00 – 12:15 uur te volgen.

Markt ontwikkelingen centraal

Bij elke voorgaande Westcon Inspiratie stonden de marktontwikkelingen en trends centraal, niet de producten en oplossingen van Westcon.
Arno Beker, Managing Director Northern Europe Westcon: “dat is een bewuste keuze. Inspiratie betekent de resellers meenemen in waar de business nu staat en waar we ons naar toe bewegen. We spreken dan met elkaar over de ontwikkelingen in de markt en hoe wij, leverancier, distributeur en reseller, zo goed mogelijk samenwerken om te voldoen aan de behoefte van de klant.”

“Dit evenement stond gepland als fysiek evenement op 1 april, maar door de huidige situatie hebben we deze weten om te zetten naar een virtueel evenement. We proberen dit zo speciaal en uniek mogelijk te maken, met veel interactie met de kijkers. We willen de resellers dezelfde motivatie en inspiratie meegeven als bij een onsite evenement.”

Ronde tafel

Wilfred Genee (tv- en radiopresentator & sportjournalist) en Rene Klein (Senior Vice President Westcon Europe) zitten deze ochtend de ronde tafel discussie voor. Zij zullen de deelnemers Michiel Noordermeer (Avaya), Jasper Vredegoor (Extreme Networks), Pieter Slavenburg (F5 Networks), Mike Remmerswaal (Palo Alto Networks), Sebastiaan Hoogstadt (Poly) en Steven Heyde (TrendMicro) vragen naar de trends en ontwikkelingen en daarover in gesprek gaan. De deelnemers van de leveranciers die dit evenement mede mogelijk maken krijgen verder stellingen voorgelegd. Uiteraard komt ook de impact van Covid-19 op de markt ter sprake.

Kansen en mogelijkheden

Pieter Dubelaar (Cloud Architect, Tech-meets-business versatilist) vertelt daarna waarom het belangrijk het is technologie te vertalen zodat het voor de eindklanten duidelijk wordt.

De ochtend wordt afgesloten door een leerzame en vooral inspirerende clinic van Bertold Gunster eigenaar van Omdenken. Hij zal de deelnemers aan het evenement leren hoe te denken in termen van kansen en niet van problemen. Een probleem wordt een feit en een feit wordt een mogelijkheid.

 

Westcon levert in het format van een live virtueel evenement de relaties een leerzame en inspirerende ochtend. Deelname aan Westcon Inspiratie 2020 is gratis na registratie (link)

Mobiele versie afsluiten