Webinar: Accelerate to 2021 met Dean One

Op donderdag 12 november van 11.00 – 12.00 uur vindt Accelerate to 2021 met Dean One plaats! Tijdens deze interactieve sessie ontdek je nieuwe groei mogelijkheden met Dean One als onderdeel van Gamma Communications. Daarnaast hoor je wat er nog meer in het vat zit om in 2021 een vliegende start te maken. 

Ben je er morgen (donderdag) ook bij? Tijdens het webinar ‘Accelerate in 2021 met Dean One’

Van 11.00 tot 12.00 nemen Gerben Wijbenga (CEO DX Groep), Pieter Verbrugghe (Directeur Marketing & Sales Dean One) en Martin van Dijk (Product Manager Dean One) je mee in de visie en de plannen voor het komend jaar. Een tipje van de sluier; er komt een aankondiging waar de partners van Dean One blij van worden en die voor niet-partners wel eens een goede reden kunnen zijn om alsnog aan te haken bij het succesvolle portfolio dat Dean One in de markt zet.

De uitsmijter

Naast een korte kennismaking van en met Gerben is er een korte overview van de activiteiten van het moederbedrijf van Dean One, Gamma Communications. Verder staat de aanpak van Cloud & UC in 2021 op de rol en krijgen de webinar-bezoekers een update van het portfolio. En de uitsmijter van het webinar is zoals gezegd de aankondiging van een gloednieuwe dienst.

Donderdag 12 november om 11.00 uur

Sprekers: Gerben Wijbenga, CEO DX Groep B.V., Pieter Verbrugghe, Directeur Marketing & Sales Dean One en Martin van Dijk, Product Manager Dean One

Tijdens deze interactieve sessie ontdek je nieuwe groeimogelijkheden met Dean One als onderdeel van Gamma Communications. Daarnaast hoor je wat er in het vat zit om in 2021 een vliegende start te maken.

Redenen om bij dit webinar te zijn:

  1. Inzicht in visie en strategie voor hoe zij de komende tijd met jullie willen versnellen
  2. Vergroot je groeikansen met het aanvullende aanbod vanuit GammaCommunications
  3. Introductie nieuwe diensten om klanten nog slimmer te laten samenwerken, zelfs met behoud van hun bestaande telefonie oplossing
  4. Hoor hoe Dean One jou kan ondersteunen om 2021 tot een succes te maken

Meer info? Bekijk de website!

Mobiele versie afsluiten