Wat zit er in de koker van Pocos?

Pocos Easy Voice gebaseerd op Cisco VoIP-platform BroadWorks en Webex

pocos-400250In het komende nummer van ITchannelPRO staat een interview met Richard Jansen van Pocos. In de marge van het gesprek gaf Richard aan dat men een eigen Broadsoft platform inricht. Daarmee wordt een koppeling met Webex mogelijk.

Enkele dagen na het gesprek is de volgende melding op de partneromgeving van Pocos verschenen.

Yes, binnenkort lanceren wij onze nieuwe zakelijke telefoniedienst Pocos Easy Voice met de Cisco Webex app. En weet je waarom we deze dienst Easy Voice noemen? Omdat het dus echt heel gemakkelijk is om mee te werken!

Pocos Easy Voice is gebaseerd op het Cisco VoIP-platform BroadWorks en Cisco Webex is volledig geïntegreerd. Dat biedt zakelijke gebruikers heel veel voordelen. Met deze super uitgebreide UCC-oplossing laat je je klanten dan ook probleemloos tijd-, plaats- en device-onafhankelijk communiceren en samenwerken. Denk aan bellen, chatten, (video)vergaderen en bestanden delen. Always on én tegen lage kosten precies zoals je gewend bent van Pocos!

Het enige nadeel? Je moet nog even geduld hebben voordat Pocos Easy Voice beschikbaar is. We houden je op de hoogte! #ciscobroadsoft #unifiedcommunications #Broadworks #Newrelease 

 

Deze melding is voor ITchannelPRO reden nog eens met Richard en zijn collega’s te gaan praten. Wat Pocos allemaal in de koker komt dan aan bod in ITchannelPRO magazine nummer 3.

Mobiele versie afsluiten