Voorkom standby-energieverbruik en onnodige verspilling van elektriciteit

Een werkplek met pc, docking station, in-hoogte verstelbare elektrische bureauen/of thin client samen met beeldschermen en andere apparaten wordt veel uren in een week niet gebruikt. Desondanks is er toch standby verbruik, wat kan oplopen tot ongeveer 7000 uren per jaar.

De EnergyKeeper van Mains-Solutions kan alle randapparatuur compleet uitschakelen en daarmee de werkplek vergroenen. De EnergyKeeper wordt via een usb-poort aangestuurd. Er hoeft geen software te worden geinstalleerd en werkt compleet unattended.

Verlenging van de levensduur

Doordat de apparaten daadwerkelijk uitgeschakeld zijn wanneer ze niet gebruikt worden is niet alleen het verbruik van energie voorkomen. Er zal tevens geen spanning op het apparaat zijn wat de levensduur verlengt.

Actieve medewerker is actief (elektriciteits) gebruik

De opzet van de techniek is dusdanig slim dat wanneer de medewerker er niet is en zijn apparatuur ontkoppelt en mee naar huis neemt, deze tegelijkertijd de werkplek echt uit zet.

Schaalbaar & passend prijsmodel

Afhankelijk van het volume waarin de Energy Keeper oplossing van waarde is voor uw organisatie, kan er een passende budgetoplossing gevonden worden. Ongeacht het aantal, de Energy Keeper kan altijd ‘mee verhuizen’ naar een nieuwe (afdelings) locatie! Tevens Is het product in proces voor de Energie-Investerings Aftrek (EIA) subsidie (tot 45% van de investering).

Co2 footprint reductie

Geen onnodige energieverspilling, voorkomen van apparaten veroudering door de constante standby spanning en hierdoor kostenbesparingen en vergroening.

Wil je meer weten over de slimme oplossingen van Mains-Solutions? Bekijk de website.

 

Mobiele versie afsluiten