VoipQ start met het bieden van zakelijk internet

portfolio uitbereiding op het gebied van connectiviteit

VoipQ  heeft op technisch en commercieel gebied flink geïnvesteerd om zakelijk internet te kunnen aanbieden. Zo denkt de provider op alle aspecten direct een voordeel te creëren ten opzichte van de andere aanbieders.

voipq-internet“VoipQ heeft een weloverwogen keuze gemaakt om een internetdienstverlening te realiseren. We bieden al jaren op een stabiele manier telefonie. Dan kiezen wij er logischerwijs voor om op een passende route door te varen en onze dienstverlening op deze wijze uit te bereiden.”

“Alle techniek is van hoog niveau, we hebben bijvoorbeeld interconnects met meer dan alleen de grotere aanbieders, ook met veel lokale aanbieders is er een interconnect gerealiseerd. Tevens hebben we hele mooie fallback oplossingen om een always-on product te kunnen bieden. Voeg daar een scherp tarief en een goede SLA bij en je hebt een aantrekkelijke dienstverlening zoals de partner mag verwachten .”

“Zoals onze partners inmiddels al gewend zijn, is ook ook deze dienst geautomatiseerd in onze portal te beheren. Dus iedereen kan direct van start, aangezien we deze maand ook onze acties en prijsplannen naar buiten brengen”,  aldus Goof Midden, CCO van VoipQ.

Neem voor meer informatie contact op met sales@voipq.nl of bel naar 088-788 77 88

Mobiele versie afsluiten