VoipQ certificeert zijn diensten met Mitel

VoipQ heeft zijn diensten gecertificeerd met Mitel. In samenwerking met de specialisten van Mitel is ervoor gezorgd dat de trunk en vast-mobiel integratie van VoipQ vlekkeloos werken met de Mitel-centrale. De configuratiedocumentatie is per direct beschikbaar.

Al heel wat jaren is VoipQ een sterke leverancier gebleken. Met een stabiele trunk op een meervoudig (geografisch) redundant uitgevoerd netwerk. Ook leveren zij een aantrekkelijke mobiele dienst. VoipQ biedt vrijblijvend demo’s aan voor geïnteresseerde Mitel-partners.

Over VoipQ

VoipQ is sinds 2006 een zelfstandig telecom-operator en levert innovatieve telecom-diensten via zijn resellerkanaal. De reseller kan alles zelf regelen in een portaal, van porteren tot aan facturatie.

Door de API-first strategie zijn alle functionaliteiten uit het portaal ook via de API te benaderen. Ideaal voor uw automatisering en koppelingen.

VoipQ onderscheidt zich in service en support. Zij streven ernaar om alle lijntjes direct en laagdrempelig te houden, zodat zij de ideale partner zijn voor uw telefoniediensten.

Mobiele versie afsluiten