Voiceworks en i4IP heten nu ook Enreach

Voiceworks en i4IP worden gerebrand tot Enreach, de naam van de moeder van beide bedrijven. Met deze merkwijzigingen versterkt Enreach, naar eigen zeggen, de marktpositie in Nederland en Europa.

terry-aurik voiceworks - 400
CEO Terry Aurik van Enreach Nederland

“Dit is een belangrijke mijlpaal in de realisatie van de integratiedoelstellingen van de groep”, zegt CEO Terry Aurik van Enreach Nederland. Enreach is een snelgroeiende aanbieder van UCaaS en CCaaS in Europa en wordt gesteund door investeringsmaatschappij Waterland Private Equity. Met de rebranding zijn Voiceworks en i4IP dus duidelijker onderdeel van het merk Enreach. De andere Nederlandse Enreach-dochters DSD, CloudLand en Eazit krijgen de toevoeging ‘Part of Enreach’ achter hun merk.

Partners

Ondanks de rebranding blijven veel zaken hetzelfde voor partners van Voiceworks en i4IP, aldus Terry. “Ze houden de mogelijkheid om white label cloud communicatie- en IT-oplossingen aan te bieden en het distributiemodel blijft hetzelfde. Daarnaast houden partners hetzelfde aanspreekpunt voor sales en service. Aanvullend kunnen zij ook profiteren van toegang tot Europese innovatieve oplossingen voor hun klanten. Dat zijn producten en diensten die de verschillende Europese bedrijven binnen Enreach aan de portfolio hebben toegevoegd, geleverd vanuit één gezamenlijk platform.”

In de ogen van Terry biedt deze rebranding partners voordelen en mogelijkheden op het gebied van schaalgrootte en ondersteuning bij hun internationale ambities. “Door de uitgebreide aanwezigheid in Europa kunnen partners volgens Enreach internationaal makkelijker opschalen terwijl ze toch de lokale ondersteuning krijgen via een van de 25 Europese kantoren.”

Lees binnenkort het interview met Terry Aurik in ITchannelPRO 2.

Mobiele versie afsluiten