VodafoneZiggo reikt awards 2017 uit aan partners

vodafoneziggo-reikt-awards-2017-uit-aan-partners

Op het jaarlijkse Business Partner of the Year event 2017 – voorheen georganiseerd door Vodafone, nu voor het eerst vanuit VodafoneZiggo – zijn meerdere awards uitgereikt in diverse categorieën, met een onderverdeling van voormalige Vodafone- en Ziggo-partners.

Zo won PHC tailored telecom in de categorie ‘Total Communications Partner’, RSE Telecom in de categorie ‘Solutions Partner’ en Slim Telecom in de categorie ‘Connectivity Partner’. RIN IT-Services viel in de prijzen als ‘Snelst Groeiende Partner’, Zakelijkglasvezel.nlals ‘Meest Innovatieve Partner’ en 3Bplus als ‘Meest Succesvolle Partner’.

Vodafone Ziggo-resellers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen mogen het predicaat ‘Vodafone Business Partner’ dragen. Dit staat garant voor hoge kwaliteit op het gebied van dienstverlening, kennis en advies. Het evenement vond plaats in EYE Amsterdam en werd gepresenteerd door cabaretier Jan-Jaap van der Wal. Vodafone Ziggo CEO Jeroen Hoencamp en zakelijk directeur John van Vianen presenteerden onder andere hun visie op de zakelijke markt.

PHC uit Eindhoven won, net als vorig jaar, de award in de categorie ‘Total Communications Partner of the Year’. PHC is een kwalitatief hoogwaardige partner die klanten meeneemt in de wereld van totaaloplossingen. RSE uit Groningen won de award in de categorie ‘Solutions Partner of the Year’. Ook deze partner wist haar titel te prolongeren. Deze jonge partij heeft zich gepositioneerd als innovatief en dynamisch. RSE is sterk in hosted- en cloud oplossingen en verliest tegelijkertijd mobiele aansluitingen niet uit het oog.

Slim Telecom is de winnaar in de categorie ‘Connectivity Partner of the Year’. Het bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk goede communicatie en bereikbaarheid is voor iedere organisatie, aldus het juryrapport.

De award ‘Meest Succesvolle Partner’ ging dit jaar naar 3Bplus, een partner van het eerste uur bij voormalig Ziggo. Een bedrijf met zeer veel kennis, niet alleen van de markt maar ook van Vodafone Ziggo. Zakelijk glasvezel.nl positioneert zich op online verkoop van glasvezel internet verbindingen en won de award ‘Meest innovatieve Partner’. Een partij die altijd op zoek is naar kansen en vernieuwing. RIN IT-Services won de award ‘Snelst Groeiende Partner’ vanwege de enorme aanwinst aan MKB-klanten in zeer korte tijd.

De awards voor ‘Meest Klantvriendelijke Partners’ vielen in handen van Van Delen Telecom en KTG Telecom. De ‘Distributor of the Year’ prijs werd wederom gewonnen door Televak CentersTelecom Service Groep uit Leek nam de award ‘Marketing Partner of the Year’ mee naar huis. Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo: “Ik wil alle partners die op dit evenement aanwezig zijn, bedanken voor hun inzet. Samen willen we de klant helpen en blij maken, door de beste producten en service te bieden, met een betrouwbare digitale infrastructuur van de hoogste kwaliteit.”

Mobiele versie afsluiten