Visma blijft op overnamepad

neemt Cash Software uit Den Haag over

yuki

Visma neemt de Haagse bedrijfssoftwareleverancier Cash Software over voor een onbekend bedrag. Visma nam eerder dit jaar ook al de Nederlandse accountancysoftwareleveranciers Visionplanner, Nmbrs en Yuki over. Met deze vierde overname blijft de Noorse organisatie groeien in de Benelux.

Cash Software, opgericht in 1984, ontwikkelt bedrijfssoftware voor het midden- en kleinbedrijf en administratie- en accountantskantoren. Het Haagse bedrijf biedt modules zoals financieel, lonen, handel, productie, projecten, en bedient naar eigen zeggen ruim 10.000 klanten.

“De erp-cloudoplossingen van Cash voor accountants en mkb-bedrijven, waar ruim 400.000 administraties in gevoerd worden, zijn een strategische uitbreiding van het Visma-ecosysteem”, legt John Reynders, directeur Visma Benelux, uit. “Met de toevoeging van Cash Software zijn we weer een stap verder in het aanbieden van het meest complete accountancy en erp-cloud-ecosysteem in de Nederland. Dit land is en blijft Visma’s belangrijkste (groei)markt. We blijven daarom ook investeren in het Visma-merk en hebben overnames op het vizier voor de de korte en middellange termijn.”

Cash Software zet onder de huidige naam de bedrijfsactiviteiten voort en blijft als onderdeel van de Visma-familie zelfstandig opereren. Robert Mijnsbergen blijft aan als algemeen directeur.

www.visma.nl

Mobiele versie afsluiten