ViPro Services partnerdag op Zandvoort

ViPro Services organiseerde op 22 september zijn eerste partnerevent in de vorm van een learn en fundag op het CM.com circuit van Zandvoort. ITchannelPRO was erbij.

vipro zandvoortViPro Services vond het na 10 jaar tijd voor een vernieuwing van de huisstijl, die vol trots werd gepresenteerd. De nieuwe slogan luidt: ‘smarter together, stronger  together, succesful together’. Natuurlijk gaf Mark Sollie een update van het bedrijf.

Awards

ViPro deelde ook Awards uit. De grootste Xelion-partner is Wesotronic, de award voor meest uitgebreide diensten ging naar GoforIT, de langst actieve partner is Bruinsma Kantoor, de meest creatieve partner is KD Telematica en tot slot ging de award voor de meeste orders naar Devlin IT. De aanwezige sponsoren Atis, EPOS, Lydis, Yealink, Ziggo, Xelion, SNOM en Uw Business Online grepen ook de kans om onder de aandacht te komen van de 150 aanwezigen. Verder gaf partnermanager Thijs van den Ende van Xelion een update over het nieuwe telefonie- en UC-platform Xelion 8.

Fun time

Vervolgens was het tijd voor fun. Iedereen mocht met eigen auto tien rondjes rijden over het circuit waar Max Verstappen een paar weken geleden de zege pakte. Voor de echte racers stonden er tien F1-simulators. De afsluitende uitgebreide BBQ op een duin van het circuit in het oude paviljoen Bloomingdale completeerde een geslaagde dag.

(Dit artikel verscheen eerder in ITchannelPRO magazine nummer 3)

Mobiele versie afsluiten