Vijf nieuwe merken bij Exertis

vijf nieuwe merken bij exertis

Exertis blijft volop in beweging. Soms tegen de stroom in groeit de distributeur steeds meer naar in de ambitie om een totaal distributeur te zijn op het gebied van UC en Pro-AV oplossingen. De afgelopen periode zijn vijf nieuwe merken opgetekend, die vanaf nu onderdeel uitmaken van het portfolio.

BrightSign is een fabrikant van hoogwaardige narrowcasting players. De BrightSign-players zijn uitgerust met veel functies voor het automatisch en interactief afspelen van verschillende content op allerlei display-toepassingen.

 

Evoko levert producten om binnen uw gebouw beter te communiceren. Evoko Liso maakt vergaderingen soepeler dan ooit met een touchscreen-oplossing voor al uw vergaderruimtes. Geen dubbele boekingen meer, verwarring en onderbroken vergaderingen. De roommanager van de nieuwe generatie zorgt ervoor dat al uw vergaderzalen echt effectief worden gebruikt. De Evoko Pusco is een compleet alles-in-één systeem gemaakt om de communicatie in de openbare ruimte te verbeteren.

 

Huddly, opgericht in Oslo, Noorwegen in 2013, combineert Scandinavisch ontworpen hardware, software en AI om camera’s te creëren die kunstmatige intelligentie in de vergaderruimte brengen. De compacte, groothoekige USB-conferentiecamera’s van Huddly zorgen voor een hoogwaardige videoconferentie-ervaring, direct uit de doos en op elk platform. Dankzij een ingebouwde neurale motor kunnen ze hun omgeving zien, begrijpen en erop reageren.

 

JOAN is een kostenbesparende oplossing voor vergaderruimtes die ervoor zorgt dat moderne, drukke werkplekken beter benut kunnen worden. De displays hebben een extreem lange batterijduur en kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden. Niet voor niets is deze oplossing beloond met de Red Dot en  met CES Innovation awards.

 

INFiLED is een toonaangevende hightech onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van grote LED-videoapparatuur. NFiLED is met meer dan 135 patenten de beste op de markt en levert de hoogste kwaliteit en meest betrouwbare en gecertificeerde apparatuur. Een wereldwijd servicenet biedt klanten de beste service en gebruikerservaring.

Mobiele versie afsluiten