Viditel verandert de naam naar ICT&CO

Het in Wijchen gevestigde IT bedrijf Viditel heeft onlangs haar naam veranderd naar ICT&CO. Een naam die beter past bij de huidige tijd en de diensten die het bedrijf als ICT-dienstverlener levert.

 

ICT&CO Trio“We merkten dat de  naam Viditel nog vaak werd gelinkt aan het systeem uit de jaren 80. Daarmee kon via de telefoon informatie worden opgevraagd, dat werd vervolgens weergegeven op een beeldscherm,” legt Marco Claassen, Algemeen Directeur uit. “Maar wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van infrastructuur, telefonie, werkplekdiensten en digitale veiligheid. De naam ICT&CO past daar veel beter bij dan de oude naam.”

De dagelijkse leiding van ICT&CO is in handen van Guus van der Burgt (links), Michel Kok (midden) en Marco Claassen (rechts).

 

Klanten

Klanten van ICT&CO bevinden zich in alle segmenten, van advocatenkantoor tot grote zorginstellingen. Het zeer betrokken en gemotiveerd team kan ieder project, groot of klein, tot een succesvol einde brengen. Afgerond binnen budget en tijdspad. Samenwerken met specialisten zorgt ervoor dat de klant centraal staat en de beste oplossing krijgt, niet gedreven door wat er momenteel “te koop is”.

Leasing en lifecycle management

ICT&CO werkt samen met fabrikanten en partners die reeds hun sporen hebben verdiend. Veel producten zijn in een leaseconcept leverbaar. De restwaarde aan het einde van het leasecontract is dan vaak direct in het tarief verrekend.

Na de leasetermijn gaan producten een recycle proces in. Niets gaat onnodig verloren. Bij dit recyclen speelt een partner met mensen in dienst die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt een belangrijke rol. Voor de klant betekent de circulaire aanpak een goed groen gevoel en lagere operationele kosten. Daarmee is lifecycle management een prominent onderdeel van het ICT&CO-concept.

Viditel apart bedrijf

ICT&CO is de naam waaronder de ICT dienstverlening per heden wordt aangeboden. Dat gebeurt door het zelfde team als voorheen. Voor de klanten verandert er dus niets. “Iedereen die ons bedrijf kent, weet dat we ons ook bezighouden met bijvoorbeeld innovatie. De naam Viditel, die altijd stond voor een vooruitstrevende aanpak en innovatieve technologie, blijft in de markt bestaan maar is nu een bedrijf dat losgekoppeld is van de activiteiten van ICT&CO.

Mobiele versie afsluiten