Verbindingen, contact en de essentie van de zomer

Microsoft Teams Operator Connect, ROGER365.io

GAMMA RICK 04-202309Nu de zomer ten einde is hebben wij gezien dat de zomer hét moment is dat onze Partners en klanten extra aandacht schenken aan de verbinding en het contact met hun klanten. Met Microsoft Teams Operator Connect en ROGER365.io hebben we hen aangemoedigd om verder te gaan dan het vertrouwde en om een stap extra te zetten voor optimaal klantcontact.

In het snel ontwikkelende telecomlandschap hebben Microsoft Teams Microsoft Teams en ROGER365.io zich momenteel ontpopt als twee spelers die de manier waarop we samenwerken en contact met elkaar hebben vormgeven.

Microsoft Teams is de plaats geworden waar alle communicatie op de werkplek samenkomt en collega’s onderling contact met elkaar hebben. Met de introductie van bellen in Teams worden er nieuwe opties in klantcontact beschikbaar. Het dient namelijk als een brug tussen Microsoft Teams en het wereldwijde telecomnetwerk, waarbij spraakdiensten naadloos worden geïntegreerd. Met de toevoeging van Microsoft Teams Operator Connect is een efficiëntere samenwerking mogelijk en verandert Teams in een hub voor alle interne en externe communicatie. Waardoor onder andere bedrijven met hun klanten, verenigingen met hun leden, scholen met ouders en instelling met patiënten en/of cliënten overal waar zij maar willen gesprekken kunnen afhandelen.

Nieuwe invulling klantbetrokkenheid

ROGER365.io breidt dit uit met een nieuwe invulling aan klantbetrokkenheid. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om klantinteracties te optimaliseren. Het geeft bedrijven inzicht in het sentiment van de klant, waardoor gepersonaliseerde communicatie mogelijk wordt die nog beter aanslaat. Deze technologie, in combinatie met Microsoft Teams Operator Connect, vergroot de mogelijkheden van klantenservice aanzienlijk. Dit verhoogt de kwaliteit en de bereikbaarheid. Bedrijven kunnen de synergie van deze innovaties gebruiken om hiermee een uitzonderlijke ervaring te bieden en een onuitwisbare stempel te drukken op de klantrelatie.

Net zoals het seizoen mensen samenbrengt, verenigen Microsoft Teams Operator Connect en ROGER365.io allerlei aspecten van communicatie. Teams, Microsoft Teams Operator Connect en ROGER365.io combineren gezamenlijk de buiten met de binnenwereld. De binnenwereld standaardiseert steeds meer op Teams, wat de interne samenwerking en efficiency bevordert. Microsoft Teams Operator Connect en ROGER365.io zorgen dat dit uitgebreid wordt met de ‘buitenwereld’ van klanten, patiënten, burgers, leerlingen enzovoorts.

De verbinding wordt meer dan een transactie alleen; het verandert in een hele ervaring.

Event

Wil je meer weten over deze twee oplossingen? Op 12 oktober 2023 organiseren we het event: Optimaal Contact in Teams. Samen met Copaco en Microsoft brengt Gamma Communications je in één middag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om het maximale uit jouw Teams oplossing én Modern Workplace te halen. Om zo nog slimmer te kunnen samenwerken en efficiënter te communiceren. Meer weten? Meld je aan voor het event, bezoek onze website of neem contact met ons op.

(Rick van Schaik is CCO van Gamma Communications Benelux)

Mobiele versie afsluiten