Veilige en compliant werkplekken voor het mkb met KPN – SuperVision

Vanaf januari beheertool voor klantomgevingen beschikbaar

KPN Partner Network logoDe betrouwbaarheid van werkplekken staat bij het midden- en kleinbedrijf (mkb) steeds meer centraal. Tegelijk neemt het cyberbewustzijn onder ondernemers in het mkb toe. Er is behoefte aan een veilige en stabiele werkomgeving voor medewerkers. Steeds vaker wordt er gekozen voor een Managed Service Provider (MSP) om een veilige infrastructuur te waarborgen, die cruciaal is voor de continuïteit en de veiligheid.

KPN breidt het digitale aanbod voor ondernemend Nederland steeds verder uit met nieuwe diensten op het gebied van security, cloud en werkplektoepassingen. En met SuperVision introduceert KPN een volledig Nederlandse werkplek dienst die zich focust op de Nederlandse markt voor Managed Service Providers.

De dienst zorgt voor verregaande controle over klantomgevingen en stelt de MSP in staat om snel te reageren op risico’s. Het automatiseert veelvoorkomende werkzaamheden, ondersteunt bij het verhogen van de veiligheid van werkplekken, en helpt te voldoen aan steeds strengere wetgeving. SuperVision doet dit door alle klantenomgevingen te vergelijken met de gewenste ideale configuratie van de MSP, ook wel de Golden Master genoemd. Hierdoor kan de MSP met dezelfde hoeveelheid mensen, klanten efficiënter en op een hoger serviceniveau bedienen.

Uniek aan SuperVision is de verregaande integratie met MijnKPN Zakelijk / OneBase. Het beheerportaal waar de MSP én de eindklant de mogelijkheid hebben om al hun telecom, IT en securitydiensten te configureren en te beheren. Deze integratie maakt het mogelijk om met één druk op de knop een complete werkplek voor een nieuwe medewerker te configureren.

Ondernemers zaten voor een veilige werkplek al goed bij KPN. Bijvoorbeeld met ‘Extra Veilig Internet’ – al geactiveerd door ruim de helft van de mkb-klanten -, waarmee ondernemers vanuit het KPN-netwerk beschermd worden tegen onveilige websites waarop virussen, malware en ransomware.

“De veiligheid van onze klanten staat altijd voorop. Met deze nieuwe functionaliteit wordt het voor een Managed Service Provider veel makkelijker en efficiënter om de omgevingen van hun klanten te beheren. Dat resulteert in werkplekken voor medewerkers die veilig en stabiel zijn, en dat ook blijven in de toekomst. Zo helpen we ondernemers vooruit”, zegt Thomas Tolsma, directeur MKB bij KPN.

SuperVision wordt geïntroduceerd voor partners van het KPN Partner Network tijdens de kick-off op 23 en 24 januari op het kantoor van KPN Partner Network in Ede.

 

Mobiele versie afsluiten