Veeam noteert opnieuw een jaar van groei

resultaten

Veeam Software heeft de resultaten van boekjaar 2020 bekend gemaakt, het jaar waar de overname door Insight Partners werd afgerond tegen een waardering van 5 miljard dollar. Later in het jaar volgde nog de overname van Kasten, de marktleider op het gebied van Kubernetes Backup en Disaster Recovery (DR).

“Ondanks de onvoorziene uitdagingen en omstandigheden bleef Veeam zijn snelle groei vasthouden, wat resulteerde in wederom prima resultaten in het tweede opeenvolgende jaar, met boekingen van meer dan 1 miljard dollar en een stijging van de annual recurring revenue met meer dan 22 procent”, zei William Largent, chairman en CEO bij Veeam.
Daniel Fried, General Manager en Senior Vice President, EMEA and Worldwide Channels bij Veeam: “We wisten opnieuw klanten te winnen, onze relatie met partners te verdiepen en succesvol over te stappen op een recurring sales-model.”

In 2020 zorgde Veeam’s visie op de hybride cloud voor voortdurende groei naar tot nu meer dan 400.000 klanten. Veeam Backup for Microsoft Office 365 is de afgelopen twee jaar Veeam’s snelst groeiende product, met een groei van 73 procent op jaarbasis. Meer dan 154.000 klanten (met ruim 15 miljoen mailboxen) maken er gebruik van. Het beschermen van data is belangrijker dan ooit nu het massale thuiswerken het afgelopen jaar heeft geleid tot een enorme toename in Microsoft Teams-adoptie. Er zijn inmiddels 115 miljoen dagelijkse gebruikers, wat een toename van 475 procent is ten opzichte van de 20 miljoen dagelijkse gebruikers van twaalf maanden geleden.

www.veeam.com

Mobiele versie afsluiten