Update NL Paviljoen en startups op MWC24

Volgende week, van 26 t/m 29 februari, start MWC24 Barcelona, de grootste beurs en congres voor digitale connectivity ter wereld, met een uitgebreide Nederlandse vertegenwoordiging.

MWC Barcelona met in 2024 als thema ‘Future First’ is door Topsector ICT voor het derde achtereenvolgende jaar als strategisch event benoemd in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het Nationale Groeifonds Future Network Services (FNS), dat een programma biedt om Nederland weer op de kaart te zetten op de sleuteltechnologie Digitale Connectivity, is integraal onderdeel van het programma.

Het Nederland programma op MWC (NL MWC) wordt voor de 8e maal georganiseerd door Ecosystem Services, dat hier een privaat-publiek samenwerkingsproject van maakt, met deelneming van een groeiende groep bedrijven. MWC Barcelona geeft ook onderdak aan startups in het 4YFN programma waar 16 startups vanuit Nederland meedoen. De deelname van de startups uit Nederland wordt georganiseerd door InnovationQuarter en NBSO Barcelona.

De komende editie wordt het belang van deelname vanuit Nederland benadrukt door de komst van de minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens en de aanwezigheid van special envoy van Techleap Constantijn van Oranje.

De centrale plek van het Nederland programma wordt gevormd door het Nederland Paviljoen dat dit jaar op de zeer bereikbare locatie CS54 staat, tussen hal 4 en 5. Naast het inhoudelijke programma op het paviljoen, worden er ook tours georganiseerd, voor de overheidsdeelnemers en wordt er ook dit jaar speciale aandacht besteed aan Sustainability en Private Netwerken in aparte tours. Meer informatie over het programma is te vinden op nlmwc.com.

De totale delegatie gaat naar 150 personen met vertegenwoordiging van deelnemers uit het bedrijfsleven, overheden en onderwijs. Een overzicht van de deelnemende organisaties is:

Exposanten
Ampleon, AMS-IX, BridgeIP, BroadForward, CityMesh, CM., Eurofiber, Fairphone, Future Network Services, Netmore, Q*Bird, Seaborough SunLED, Sectra, SPIE, Versius. 

Partners
BTG, Divitel, Huawei, Hylman, InnovationQuarter, Inverid, ITchannelPRO, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, NBSO, Provincie Zuid-Holland, PXS, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Topsector ICT, Verizon Business, Whispp.

Startups
ANTENNEX, Audus, ChatLicense, Droonstra, EW2Health, Linksight, Lumino Studio, MantriSpectra. Osind Medi Tech, Qualinx, Senseglove, Skinive, SLIMDESIGN, TokenMe, Villari.

Het volledige programma en meer informatie tref je op www.nlmwc.com

ITchannelPRO (LuteijnMedia) is de mediapartner van NL Paviljoen.

 

 

Mobiele versie afsluiten