UNIVERGE BLUE van NEC per direct in België beschikbaar

via IT- en telecomresellers

NEC Enterprise Solutions lanceert met UNIVERGE BLUE als eerste leverancier in België een UCaaS-platform dat volledig indirect beschikbaar is via UC-resellers. NEC-partners behouden dus altijd het eigenaarschap van klanten. Belgische bedrijven profiteren met UNIVERGE BLUE per direct van de geavanceerde communicatie- en samenwerkingsoplossingen die het innovatieve platform te bieden heeft.

NEC-UNIVERGE-BLUE-belgieUNIVERGE BLUE is de meest complete alles-in-één communicatieoplossing in de cloud van NEC en biedt een breed scala aan geïntegreerde tools waaronder telefonie, mobiele integratie, videoconference, chat, samenwerkingstools en bestandsbeheer. De oplossing is nu dus ook beschikbaar voor bedrijven in België, voor het stroomlijnen van hun communicatie en samenwerking. KMO’s communiceren met UNIVERGE BLUE naadloos met hun klanten en teams, waar die zich ook bevinden.

Resellers behouden hun klanten

Een belangrijk verschil met huidige UC-oplossingen op de markt is volgens Ronald Schapendonk, Head of Cloud NEC EMEA, dat partners niet concurreren met hun leverancier. “Onze partners die UNIVERGE BLUE verkopen, blijven altijd eigenaar blijven van hun klanten”, aldus Schapendonk. “Dat we het UCaaS-platform nu als eerste in België voor 100 procent via het partnerkanaal aanbieden, bewijst onze waardering voor IT-dienstverleners en resellers.”

“De introductie van UNIVERGE BLUE in België markeert een belangrijke mijlpaal in onze toewijding om bedrijven wereldwijd te helpen bij het verbeteren van hun communicatieprocessen”, vervolgt Schapendonk. “Deze uitbreiding zal bedrijven in België helpen efficiënter te werken, hogere productiviteit te behalen en een superieure klantenservice te bieden.”

Belgische distributie via BusinessCom

NEC werkt in België samen met distributiepartner BusinessCom waar IT- en telecomresellers terecht kunnen voor meer informatie over UNIVERGE BLUE en hoe deze oplossing hun klanten helpt. BusinessCom is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk communicatieoplossingen voor bedrijven van elke omvang, en heeft PRO-service en consultancy voor het ondersteunen van partners bij onboarden.

Meer info: UNIVERGE BLUE België

Mobiele versie afsluiten