TTNL kondigt partnership aan met ProLion

TTNL kondigt een partnership aan met ProLion, leverancier van proactieve datamanagementoplossingen.

TTNLProlion staat bekend om haar proactieve datamanagementoplossingen. ProLion-oplossingen helpen klanten data te beschermen, herstellen, beheren en te benaderen terwijl de complexiteit wordt verminderd.

TTNL helpt klanten met de verder toenemende vraag voor controle over data, met IT-omgevingen ‘To The Next Level’ worden de laatste datamanagement technologieën in een hybride model gerealiseerd.

Derk Jan Boon CTO van  TTNL: “Met deze samenwerking zijn wij in staat onze klanten ransomware detectie en bescherming te bieden op NetApp Storage (NAS) omgevingen”.  

Veel vendoren bieden inmiddels oplossingen voor ransomware,” zegt Michel Luxembourg CCO TTNL. “Ten eerste is er zoveel aanbod dat de eindgebruikers ondertussen door de bomen het bos niet meer zien. En ten tweede bestaat er niet één oplossing voor de hele IT-architectuur. Prolion heeft met CryptoSpike een point solution. In de samenwerking met Netapp, Prolion en TTNL is dat voor onze klanten een perfecte match. Naast de al gezamelijke geboekte successen zijn wij trots en vereerd om onze samenwerking met Prolion aan te kondigen om samen oplossingen voor gegevensbescherming en beschikbaarheid in heel Nederland uit te rollen!”

Mobiele versie afsluiten