TP-Link: nieuwe netwerkproducten voor consumenten en zakelijk gebruik

TP-Link heeft afgelopen week tijdens de all-digital CES nieuwe netwerkproducten aangekondigd. Zo zijn de bekroonde Deco serie en de WiFi 6 productfamilie verder uitgebreid.

 

 

Deco WiFi 6 Mesh met Alexa ingebouwd

TP-Link Deco Voice X20Een CES 2021 Innovation Awards Honoree, de Deco Voice X20, bevat een Mesh WiFi systeem met een ingebouwde smart speaker biedt gebruikers een multiroom WiFi-ervaring met complete stembediening. De Deco X20 dekt tot 370M2 (2 pak) en werkt met TP-Link Mesh technologie om één netwerk te creëren met één gebruikersnaam en wachtwoord. Dit geeft de mogelijkheid om door middel van fast roaming vrij door het huis te bewegen zonder de WiFi verbinding te verliezen, zelfs tijdens het streamen, videobellen of cloud gaming.

Alexa is geïntegreerd in de ingebouwde smart speaker. Het geeft de mogelijkheid voor het beheren van smart home apparaten, stembediening en het streamen van muziek. Deco Voice X20 heeft ook ondersteuning voor Alexa calling, messaging en aankondigingen (ACM). Dit biedt extra mogelijkheden voor interactie tussen de Deco wifipunten en andere Alexa apparaten.

De WiFi 6E lineup voor bliksemsnelle verbindingen

Onderdeel van de WiFi 6 productfamilie zijn het AX7800 Multiroom Mesh Wifi 6E systeem (Deco X96), AX5400 Multiroom Mesh WiFi 6E systeem met Smart Hub (Deco X76 Plus), AX7800 Tri-Band WiFi 6E router (Archer AX96) en de AX11000 Tri-Band WiFi 6E router met 10G poorten (Archer AX206)

De andere door TP-Link aangekondigde nieuwe netwerkproducten komen in een later artikel aan bod.

Mobiele versie afsluiten