TP-Link laat op IFA 2022 nieuwe ontwikkelingen zien

 op het gebied van Smart Home en Netwerkoplossingen

TP-link-logo-400TP-Link, een toonaangevende wereldwijde leverancier van consumenten- en zakelijke netwerkproducten, introduceert vandaag nieuwe producten op IFA 2022 binnen de Tapo Smart Home lijn, Wi-Fi 6E netwerkapparatuur en het Omada SDN portfolio voor zakelijke netwerkoplossingen. De TP-Link stand is te vinden in Hal 10.2 stand 102 van 2 t/m 6 september 2022.

Maak het leven slim – Simpel, Duurzaam en Veilig

Tapo smart home producten dragen bij aan een smart lifestyle met energiebesparing, betrouwbare beveiliging en gebruiksgemak. Op IFA 2022 introduceren we meerdere Tapo IoT producten zoals slimme verlichting, slimme deurbellen, beveiligingscamera’s en slimme sensoren.

Ervaar State-of-the-Art Smart Mesh Wi-Fi – Snel & Stabiel. Overal

TP-Link is constant aan het innoveren om zo keer op keer de lat hoger te leggen en de beste Wi-Fi ervaring te kunnen bieden. Deze Wi-Fi 6E producten laten je optimaal profiteren van de nieuwste Wi-Fi standaard.

Één complete oplossing – Betrouwbaar, Professioneel en Efficiënt

TP-Link’s Omada SDN (Software Defined Networking) oplossing met de Omada Cloud-Based controller is dit jaar officieel geïntroduceerd. De Nieuwe Cloud-Based controller biedt nieuwe geavanceerde mogelijkheden en een hogere efficiëntie die voorheen met een lokale controller nog niet mogelijk was. De Cloud-Based controller zorgt daarnaast voor eenvoudiger onderhoud, betere beveiliging en stabielere werking.

 

Mobiele versie afsluiten