TP-Link certificeert eerste TP-Link Certified Instructeur voor de Benelux

TP-Link, een fabrikant van netwerkapparatuur en -oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat de eerste Omada (by TP-Link ) Enterprise Wireless en Enterprise Routing & Switching instructeur voor de Benelux gecertificeerd is. Aris Vink, werkzaam bij SDC, heeft met succes het certificeringsexamen van TP-Link afgerond.

Aris Vink SDC-250300Als gecertificeerde instructeur zal Aris trainingen geven aan resellers en installerende partijen over de verschillende producten van Omada. Hierbij zal hij gebruik maken van zijn uitgebreide kennis en ervaring in de IT-sector.

“We zijn verheugd om de eerste gecertificeerde TP-Link-instructeur voor de Benelux te verwelkomen”, zegt Frank Damen Director B2B bij Omada. “Dit bewijst onze betrokkenheid om hoogwaardige training en ondersteuning te bieden aan onze partners en klanten.”

De trainingen van Aris zullen worden aangeboden via SDC. De TPNA Omada SDN Enterprise Wireless-training is de driedaagse basistraining en richt zich op het concept en de configuratie van een Enterprise Wireless netwerk op basis van het TP-Link Omada SDN platform. Deze zal voor het eerst worden gegeven op 30 mei – 1 juni. Meer informatie over deze training is te vinden op sdc.nl/tpna.

Daarnaast wordt de Enterprise Routing & Switching-training aangeboden. Deze training richt zich op de toepassing en configuratie van bekabelde netwerken met enterprise routers en switches in standalone mode.

Naast het leveren van producten onderscheidt SDC zich door het meedenken met en ondersteunen van zijn partners. Zo levert het bedrijf diverse diensten (denk aan DECT- en Wi-Fi-metingen) en zijn zij in staat om de partner te ondersteunen en adviseren op zowel technisch als commercieel vlak. Ook geeft SDC met regelmaat trainingen en webinars om partners op te leiden, zowel technisch als commercieel.

Mobiele versie afsluiten