TP-Link breidt WiFi 6 portfolio uit met EAP610

Betaalbaar WiFi 6 access point voor plafondmontage.

TP-Link heeft het ruime aanbod aan Omada SDN producten uitgebreid met het EAP610 WiFi 6 access point voor plafondmontage.

EAP610 TP LinkDe EAP610 is een AX1800 WiFi 6 access point dat beschikt over geavanceerde functies zoals Omada Mesh, seamless roaming en MU-MIMO. Het access point is stand-alone te gebruiken, maar is ook volledig te integreren in een Omada Software Defined Networking (SDN) omgeving en is zeer geschikt voor gebruik in kantoren, scholen, zorginstellingen, detailhandel, horeca en meer.

Alle TP-Link Omada access points zijn voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologie en beschikken over handige functies zoals captive portals om gebruikers een optimale ervaring te bieden. Omada SDN maakt het mogelijk om een volledig netwerk inclusief switches, gateways en access points vanuit de cloud te beheren en op afstand meerdere fysieke locaties te overzien. De EAP610 is van af nu verkrijgbaar.

Frank Damen TP-Link Nederland: ‘De EAP610 is een zeer welkome aanvulling op het TP-Link portfolio en vult het gat tussen de huidige WiFi 5 en WiFi 6 access points.’
Eric Mulder TP-Link Nederland: ‘De EAP610 is een uitstekende oplossing voor omgevingen met 20 tot 40 gebruikers waar WiFi 6 gewenst is’

Wil je meer weten over TP-Link Omada SDN oplossingen en onze WiFi 6 access points? Schrijf je dan nu in voor een van onze webinars.
https://www.tp-link.com/nl/landing/webinar/

Wil je op de hoogte blijven en met ons samenwerken met toekomstige projecten? Schrijf je dan in voor ons partnerprogramma en profiteer van scherpe deals en gericht advies.
https://partner.tp-link.com/nl/

Mobiele versie afsluiten