Tiptel distributeur Yeastar P-Cloud

De telecomdistributeur uit Zeewolde is een samenwerking aangegaan met Yeastar Nederland en gaat de diensten en producten van Yeastar aanbieden.

Tiptel distributeur Yeastar P-CloudMarlon Deekman, directeur en eigenaar van Tiptel ziet de toevoeging van de clouddienst als een noodzakelijke. “Wij kunnen als distributeur niet alleen meer leunen op de verkoop van hardware en moeten meebewegen met de markt. Daarom hebben wij gezorgd voor een klantportaal waar wij de Yeastar P-Cloud volautomatisch aan ons partnerkanaal kunnen bieden. De partner krijgt een account tot zijn beschikking waar hij de cloudpbx’en kan aanmaken en beheren. In dit klantportaal zullen wij in de toekomst meer diensten aanbieden.”

“De keuze voor Yeastar P-Cloud is een makkelijke, wij hebben al jarenlang veel ervaring opgedaan met de Yeastar producten en kunnen dus vanuit onze supportafdeling op hoog niveau ondersteunen. Daarbij staat de P-cloud op het gebied van prijs en techniek erg sterk in de markt.”

Goof Midden, CCO van Yeastar NL is blij met de de samenwerking met Tiptel. “We hebben iets meer dan een jaar geleden een krachtige dienst neergezet. De P-Cloud draait redundant op eigen servers in meerdere Nederlandse datacentra. Op het gebied van veiligheid en stabiliteit is onze oplossing nu al erg sterk gebleken. Voeg daar een scherp prijsplan en heel veel features aan toe, en je hebt een hele leuk dienst. Dat nu distributeurs er ook voor kiezen om de P-Cloud te bieden is daar alleen maar een bevestiging van.”

“Wij kijken uit naar deze samenwerking die niet alleen binnen de Nederlandse grenzen zal blijven. Beide partijen zijn erg ambitieus en delen een visie op dat gebied. We zullen zien hoe dat zich ontwikkelt, de dienst en betrokken partijen zijn er in ieder geval klaar voor.”

Mobiele versie afsluiten