TIIN Capital investeert in network security bedrijf Brama Systems

Brama Systems, de Utrechtse onderneming met een missie om netwerkomgevingen (bedraad en Wifi) van organisaties maximaal te beveiligen, heeft zich verzekerd van een investering vanuit het Dutch Security TechFund van TIIN Capital.

overname-verkoopBrama Systems heeft een gebruiksvriendelijke en betaalbare NAC/NAP technologie ontwikkeld die organisaties in staat stelt om alle apparaten die toegang tot bedrijfsnetwerken zoeken te controleren en de netwerken maximaal te beveiligen. Met de investering in Brama Systems, geeft TIIN Capital verder invulling aan het doel om ondernemers in het cybersecurity domein te ondersteunen en te bouwen aan een veiligere samenleving.

Brama Systems, is een snelgroeiende onderneming dat is opgezet door ervaren experts op het gebied van netwerken en IT beveiliging. De schaalbare NAC/NAP technologie van Brama Systems is eenvoudig te implementeren en biedt aan organisaties een betaalbare en betrouwbare oplossing om toegang tot bedrijfsnetwerken te beheren en ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Hans Keukenschrijver, CEO van Brama Systems: “Cybercriminaliteit, hacks en datalekken zijn de laatste jaren helaas sterk toegenomen. Daarnaast neemt het aantal gebruikers, aantal apparaten en de hoeveelheid (gast)toegang op het gemiddeld bedrijfsnetwerk eveneens fors toe. Dit stelt ondernemers en bestuurders voor een dilemma: het bedrijfsnetwerk goed willen beveiligen, zonder de bedrijfsvoering, toegang en klantgerichtheid in de weg te staan. Brama Systems maakt NAC/NAP technologie gebruiksvriendelijk en betaalbaar en biedt daarmee een oplossing waarmee zelfs MKB- ondernemers hun netwerken optimaal kunnen beveiligen, zonder compromissen en ongemakken in de dagelijkse operatie van de onderneming. De investering vanuit het Dutch Security TechFund stelt Brama Systems in staat om blijvend te investeren in onze technologie, ons commerciële team uit te bouwen en onze internationale ambities waar te maken.”

Adriaan Hosmann, CTO van Brama Systems, voegt toe: “Het product portfolio van Brama Systems is ontworpen rondom onze geavanceerde ‘PKI engine’. Hiermee zijn wij in staat om snel, eenvoudig en betrouwbaar certificaten toe te wijzen aan gebruikers en apparaten. Middels deze certificaten wordt de toegang tot IT netwerken gecontroleerd en worden pogingen tot ongeautoriseerde toegang geblokkeerd, geheel volgens het ‘Zero trust’ principe.”

Mobiele versie afsluiten