Thycotic opgenomen in portfolio Ingram Micro

Ingram Micro

Ingram Micro heeft Thycotic aan het portfolio toegevoegd. Thycotic is actief in de markt voor IT-beveiliging en gespecialiseerd in oplossingen voor Privileged Access Management. PAM zorgt ervoor dat de meest waardevolle gegevens van een organisatie tegen cyberaanvallen en bedreigingen van binnenuit worden beschermd.

Het Thycotic portfolio bestaat uit Privileged Access & Password Management, Endpoint Privilege & Application Control en Access Control & Authentication.
Ze maken Privileged Access Management op ondernemingsniveau toegankelijk voor iedereen door de behoefte aan complexe beveiligingstools weg te nemen en prioriteit te geven aan productiviteit, flexibiliteit en controle. Daarbij geeft Thycotic bedrijven de tools om altijd een stap voor te blijven. Geen manual provisioning meer of omslachtig wachtwoordbeheer.
“De beperking van wachtwoordbeveiliging blijkt steeds vaker ten grondslag te liggen aan geslaagde hack pogingen. Daarom moet authenticatie en autorisatie anders en beter worden ingevuld”, meent Frank Rakké, Team Lead Software Security bij Ingram Micro. “Wij zijn dan ook blij om Europa-breed te gaan samenwerken met Thycotic dat met hun Secret Server-oplossingen wordt erkend als visionair en marktleider op het gebied van Privileged Access Management. Zeker in deze tijden van structureel thuiswerken is dit een oplossing die wij als waardevolle toevoeging aan ons assortiment beschouwen. Thycotic en Ingram Micro zien deze nieuwe samenwerking beiden vol vertrouwen tegemoet.”

www.ingrammicro.nl

Mobiele versie afsluiten