The Infinigate Group is klaar voor een nieuw tijdperk

met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl

De Infinigate Group, de value-add distributeur van cybersecurity, secure networks en secure cloud, kondigt met trots een fris merk aan, met een nieuw logo, slogan, kleuren en lettertype, die zowel het erfgoed als de uitbreiding weerspiegelen en leiden naar een nieuw tijdperk. als topbedrijf op het gebied van cybersecurity distributie in heel EMEA.

infinigate-2023Het nieuwe merk drukt de visie van de Infinigate Group uit, de grenzeloze kans die het bedrijf in de markt ziet, gesymboliseerd door het oneindigheidsteken in het hart van het nieuwe logo, terwijl de slogan onze missie aankondigt om groei te stimuleren voor partners, verkopers en werknemers.

Klaus Schlichtherle, Chief Executive Officer of the Infinigate Group, zegt: “Het nieuwe merk luidt een belangrijke mijlpaal in voor ons, als bedrijf dat de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid en ons allemaal verenigt in dezelfde missie. Onze visie wordt gekenmerkt door versnelde groei en constante ontwikkeling, inherent aan onze merkbelofte aan onze channel en vendor partners en onze medewerkers. We groeien al een aantal jaren boven het marktgemiddelde en we zijn van plan om dat te blijven doen – met de verwachting dat we onze omzetdoelstelling van € 5 miljard tegen 2027 zullen halen.”

Het logo is geïnspireerd op de samensmelting van mens en digitaal, respectievelijk vertegenwoordigd door koraal en donkerblauw, en geeft de tweeledige benadering weer waar het bedrijf trots op is, gericht op toonaangevende digitale platforms en oplossingen, aangevuld met een lokale en persoonlijke benadering en relaties.

“Het creëren van onze nieuwe merkidentiteit begon met het werken vanuit onze kernfilosofie: mensen verbinden. We brachten een diverse groep mensen vanuit de hele groep samen en zagen de vonken ervan afspringen.” Wayne Gratton, Vice President Marketing bij de Infinigate Group zegt:. “Van de keuze van het lettertype en de kleine letters tot de kwadratuur van het oneindigheidssymbool in het pictogram, de fijnere details van ons logo dragen allemaal bij aan onze benaderbaarheid en de mix van menselijk en digitaal die Infinigate tot het merk maakt dat het is.”

Als onderdeel van de lancering van het Infinigate-merk verandert Vuzion in Infinigate Cloud, een deskundige business unit die gespecialiseerd is in veilige cloudoplossingen.

Infinigate Cloud profiteert van de meer dan 25 jaar ervaring van Vuzion’s Microsoft-expertise en diepgaande technische kennis dat in de cloud is geboren.

De Infinigate Group vierde de lancering van haar nieuwe merk in heel Europa, samen met werknemers, leveranciers en kanaalpartners, met evenementen die plaatsvonden in meerdere landen.

About the Infinigate Group

De Infinigate Group is een value-add distributeur die zich volledig inzet voor duurzame, toonaangevende cybersecurity oplossingen. Opgericht in 1996 in Zwitserland, is het bedrijf uitgegroeid tot de gehele EMEA-regio, met kantoren in 30 landen en partners in meer dan 50. Onze meer dan 1.200 toegewijde medewerkers, waarvan de helft met diepgaande technische kennis, hebben een passie voor de beste toonaangevende cybersecurity, secure networks en secure cloud voor MKB- en zakelijke marktsegmenten, voor on-premise en cloudgebaseerde IT-infrastructuren. De Infinigate Group vertrouwt op sterke landenorganisaties, die zich kunnen aanpassen aan de behoeften van hun respectieve partners, MSSP’s en leveranciers, door technische, marketing-, verkoop- en professionele diensten te verlenen. Ga voor meer informatie naar: http://www.infinigate.nl

Mobiele versie afsluiten