Terughoudendheid voor het organiseren van een live event, waarom?

Vanaf 1 juli mogen we weer met maximaal 100 personen samenkomen. Goed nieuws voor de branche! Maar bedrijven blijven zich massaal storten op de online mogelijkheden zoals we dat maanden hebben moeten doen. De online alternatieven zijn prima maar vervangen nooit een live event. Waarom komt het organiseren van live events dan maar heel langzaam op gang?

Waar we voor de crisis allemaal zochten naar exclusiviteit en vernieuwing laat iedereen de kans nu liggen om juist van deze situatie te profiteren. Veel bedrijven denken dat de beperkingen van het RIVM het event niet ten goede komt en schuiven hun event door naar 2021. Niks is minder waar. Juist nú wordt er meer exclusiviteit en vernieuwing geboden in de branche. Er zijn tal van unieke ideeën in de markt waardoor we uniek ervaringen kunnen creëren voor uw event!

Bovendien zijn de klanten en/of medewerkers meer dan ooit gemotiveerd om te komen, agenda’s zijn leeg en er is behoefte aan elkaar te ontmoeten. Onze ervaring met de bedrijven die het aandurven is dat de aanmeldingen nog nooit zo snel en zo hoog zijn geweest en daardoor zullen de no-shows lager zijn dan ooit.

Om bedrijven te informeren over de unieke mogelijkheden voor uw event, organiseer ik speciaal voor de TBM lezers een gratis Webinar op 2 juli van 12.00 tot 12.45 uur.

Aanmelden kan via info@events2be.com dan ontvang je de link naar het webinar. Je kunt je ook aanmelden voor een één op één sessie via het mailadres.

 

Afgelopen week was ik te gast bij BNR Nieuwsradio om over dit onderwerp te praten, beluister het resultaat hier

Mobiele versie afsluiten