Terugblik op de innovaphone CONNECT 2022

innovaphone-connect-2022-nlNa een pauze van meer dan 2 jaar vond op 30 juni eindelijk weer een innovaphone live evenement plaats, CONNECT 2022. Om 8.30 uur stroomden al talrijke bezoekers naar de Motorworld, een locatie op het ‘Flugfeld’ in Böblingen (Zuidwest -Duitsland).

Rond 650 bezoekers, waaronder zelfs een paar gasten uit Brazilië, Algerije en de Verenigde Arabische Emiraten namen aan het event deel.  Op de beurs waren ook  bezoekers uit de BeNeLux-landen.

Op verschillende manieren, met exposantenstands, lezingen en een avondevenement – zijn oplossingen rond de centrale thema´s “innovaphone myApps” en de “samenwerking in de toekomst” belicht. Met zes themazones (o.a. de Microsoft Teams integratie, Conferencing & thuiswerken, een ecosysteem voor speciale oplossingen) toonde innovaphone het bijzondere potentieel van het innovaphone myApps platform. Op de CONNECT werden verschillende apps gepresenteerd, die technologiepartners en ontwikkelaars dankzij de innovaphone SDK  voor innovaphone myApps en het innovaphone app platform kunnen programmeren en op de markt brengen.

innovaphone kijkt terug op een geslaagde CONNECT 2022. Er waren veel waardevolle en informatieve gesprekken. De laatste twee jaar is gebleken dat virtuele evenementen goed functioneren. De persoonlijke contacten, uitwisseling en de sfeer op een live evenement blijven onvervangbaar.

(bron)

Mobiele versie afsluiten