Terugblik eerste Huawei conferentie voor Europese partners

De eerste Huawei European Partner Conference werd bijgewoond door meer dan 1000 Europese partners op het Grow Together, Win Future evenement in Como, Italië.

 

Huawei wil de samenwerking tussen partners consolideren om klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve ICT-oplossingen beter van dienst te kunnen zijn.

“We willen onze ICT-producten gebruiken om lokale bedrijven te helpen sneller digitaal en intelligent te worden. Samen kunnen we Europa helpen een digitale infrastructuur op te bouwen en digitaal talent te stimuleren”, vertelde Jim Lu, President van de Europese regio, Huawei.

Huawei heeft meer dan 5000 partners in haar ecosysteem portfolio. Daarbij zitten distributeurs, gouden, zilveren en value-add partners, en meer dan 800 associatiepartners, zoals partners die oplossingen ontwikkelen of servicepartners zijn. Nu de groene en digitale transformatie van industrieën in Europa aan de gang is, wil Huawei zijn samenwerking met partners verder versterken, gesteund door de stabiele bedrijfsprestaties en aanzienlijke R&D-uitgaven van het bedrijf.

“Onze langetermijnstrategie draait om een open, eerlijk en transparant partnerecosysteem. Daarom doen we meerdere investeringen voor gezamenlijk succes met partners. Van gezamenlijke productontwikkeling en E2E zichtbaarheid tot gegarandeerde en snelle leveringen. We hebben ook een serviceplatform gebouwd en lanceren een sterke beleidsondersteuning”, legde Willi Song, President of European Enterprise Business, Huawei uit.

Om de samenwerking met partners te versterken, heeft Huawei de partner incentives en enablement programma’s herzien. Het zal meer marketing ondersteuning bieden met gezamenlijke kansen. “We zetten ons in voor een open en win-win samenwerking en willen samen met onze partners groeien”, voegt Song toe.

Cloud

Naast Huawei’s Europese bedrijfsstrategie en een nieuw partnerbeleid voor 2024, introduceerde Huawei Cloud een partnerprogramma ‘Go Cloud, Grow Cloud’ om meer partners in staat te stellen nieuwe business te ontwikkelen. Met het oog op het belang van offline implementatie en lokale gegevensopslagvereisten van bedrijven, introduceert Huawei Cloud een cloudimplementatie met de naam Huawei Cloud Stack.

Huawei presenteerde verder officieel de go-to-market strategie tijdens de conferentie, met een portfolio van nieuwe ICT-producten in datacommunicatie, opslag en optische netwerken, waaronder:

Awards

De Huawei European Partner Conferentie 2024 bood partners en klanten ook de gelegenheid om hun succesverhalen te delen en werd afgesloten met een prijsuitreiking ter erkenning van partners die uitstekende bijdragen hebben geleverd in 2023. Met het thema Grow Together, Win Future, bood de conferentie een waardevol platform voor partners om te netwerken, nieuwe producten en oplossingen te ervaren en toekomstige samenwerking te bespreken.

Mobiele versie afsluiten