Terug naar vandaag 5 jaar geleden

Team ICTenCo bij lux-Een brood kost gemiddeld € 1,16 een pak melk 90 cent en een kg aardappels € 1,33 en het was qua weer een beetje hetzelfde als vandaag, rond de 2 graden en droog. Op nummer 1 in de hitlijst stond het (nog steeds) prachtige nummer Zoutelande. Als je in oktober voor € 200 euro aan Bitcoins had ingekocht waren ze op deze dag zo’n € 8.000,00 waard maar iedereen maakte zich grote zorgen, want in januari was de waarde fors hoger. 
 
Vanwaar nu deze terugblik zal je misschien denken? 
Het is vandaag precies 5 jaar geleden dat ICT&CO is gestart. 
 
Met het idee dat het anders kan en moet in IT vol goede moed gestart en soms tegen de stroom in, lange jaar contracten werden maandelijks opzegbaar. Geen moeilijke termen waar de klant soms niets van begreep maar duidelijke heldere taal en dito voorstellen. Als werkgever ook soms tegen de stroom in. Geen beloftes die niet werden nagekomen, de balans tussen werk en privé beter in orde, maar vooral een prettige gezonde veilige werkomgeving creëren voor haar personeel. Onbeperkt vrije dagen en een “eigen” meerjarig ontwikkelplan. 
 
In de afgelopen 5 jaar hebben wij een aantal prachtige projecten mogen doen. Vanuit onze heldere visie op zaken als veiligheid, hybride werken, digitale transitie, bereikbaarheid & continuïteit hebben wij klanten mogen verwelkomen van advocatenkantoor tot zorginstelling waar wij dagelijks voor klaar staan met onze 24/7 support.

Ons team is ondertussen behoorlijk gegroeid en we mogen wel zeggen dat we een aantal topspecialisten in huis hebben. Bang om samen te werken met diverse partijen zijn we nooit geweest en daardoor geven we de klant het beste advies en oplossing, niet altijd de oplossing die we zelf “standaard” in huis zouden hebben. 
 
Terug naar vandaag, 8 februari 2023. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan waar we nu staan. Trots zijn wij op ons team en op jullie, onze klant of wellicht toekomstige klant, op onze leverancier of wellicht toekomstige leverancier. 

Benieuwd naar wie wij zijn of wat ons hele verhaal is als je ons nog niet kent? Kijk eens op onze website https://ictenco.nl of nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek, dan nemen wij wat lekkers mee.

 

Marco Claassen is Algemeen directeur ICT&CO

Mobiele versie afsluiten