Technologiebedrijven hebben met CompTIA ISAO nieuwe bron voor kritieke dreigingsinformatie

isao

CompTIA ISAO is de nieuwe bron voor ICT-dienstverleners, MSP’s en andere organisaties die kritische cybersecurity dreigingsinformatie zoeken.

De nonprofit associatie voor wereldwijde IT-industrie heeft daartoe de CompTIA ISAO (Information Sharing and Analysis Organization) opgericht als centrale vraagbaak voor cyber-dreigingen voor technologieleveranciers, MSP’s, solution providers, integrators, distributeurs en zakelijke technologieconsultants.

“We leven in een tijd van ongeëvenaarde en kwaadaardige hacking activiteiten waarvan er veel specifiek gericht zijn op bedrijven in onze branche,” aldus MJ Shoer, executive director van CompTIA ISAO. “Vele van hen hadden geen andere optie dan zich in hun eentje daartegen te weer te stellen. We willen het cybersecuritylandschap veranderen door de know-how en kracht van de industrie te bundelen om tijdig relevante en praktisch bruikbare dreigingsinformatie te leveren die bedrijven kunnen inzetten om zichzelf én hun klanten veilig te houden.”

De CompTIA ISAO is voortgekomen uit de TSP-ISAO die in augustus 2019 werd opgericht door technologie entrepreneur, investeerder en filantroop Arnie Bellini in samenwerking met ConnectWise, het business automation software bedrijf waarvan hij mede-oprichter was. Het management en dagelijks beheer van TSP-ISAO werden eerder dit jaar overgedragen aan CompTIA, de vendor-onafhankelijke branche-organisatie.

Meer informatie: www.comptiaisao.org/

Mobiele versie afsluiten